1
Notificările mele
God of War II

Social

Dată lansare

13 Martie 2007

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

God of War II este un al treilea om, joc de acțiune și aventură și continuarea jocului extrem de apreciat din 2005, God of War. Jocul se bazează pe mitologia greacă care servește în fundalul jocului. Dezvoltat de SCE Studio Santa Monica din California, un dezvoltator de jocuri pentru SCEA. David Jaffe, care a fost responsabil pentru crearea și direcționarea primului joc, a servit doar ca director de creație în acest joc. Jocul a fost regizat de Cory Barlog care a servit ca animator plumb pe primul Dumnezeu al razboiului inainte de a conduce aceasta intrare in trilogia planificata. Imediat după lansarea jocului în Japonia. Cory Barlog a lăsat SCEA să-și urmeze propria carieră în divertismentul filmelor și jocurilor video. God of War II este de aproximativ 10-20 de ore lungi și are multe deblocări pe care le puteți accesa după ce ați bătut jocul. Jocul acceptă afișarea pe ecran lat (16: 9) și modul progresiv pentru ecrane HDTV care acceptă aceste caracteristici. Acest joc are loc imediat după evenimentele din primul joc. Vei controla Kratos, care intenționează să distrugă zeii din Olympus. Vor fi multe evenimente șocante care vor avea loc pe tot parcursul călătoriei, care vor duce la miturile lui Kratos. O versiune remasterizata a lui God of War II a fost lansata pe PlayStation 3 in colectia God of War, care a inclus si God of War si un continut bonus. Jocul remasterizat a inclus 2 rezoluții anti-aliasing și 720p la 60 de cadre pe secundă. A fost lansat în S.U.A. pe 17 noiembrie 2009.

Gameplay-ul joacă exact același mod ca și predecesorul său, dar cu arme, magie și relicve nou adăugate. Există, de asemenea, noi combinații și mișcări speciale pentru a găzdui noile arme. Puteți lansa dușmani în aer și le puteți deteriora. Jocul vă răsplătește cu orbs roșu de fiecare dată când ucizi hoardele de dușmani. Blocurile roșii sunt folosite pentru a vă îmbunătăți armele pentru a le face mai puternice și pentru Kratos mai puternice. La fel ca în primul joc, veți găsi ochi gorgon și pene Phoenix pentru a vă extinde sănătatea și magometrul. Trebuie să achiziționați câte șase pentru a vă extinde contoarele de sănătate și magie. Colecțiile noi includ douăzeci de ochi de ciclopi și șase urne de putere care deblochează anumite bonusuri. Ca și în primul joc, există numeroase combinații pe care le puteți efectua pentru a lua în jos mulțimile de dușmani, și folosind orbs roșii colectate deblochează mai multe combos. Jocul conține câteva colecții de context sensibile, cum ar fi Tridentul lui Poseidon din primul joc (care îi permite lui Kratos să respire sub apă), Lana de Aur (care îi permite lui Kratos să deflectă atacurile inamice) și Amuletul destinului (care încetinește timpul atunci când este activat lângă o statuie a Soartei.

La fel ca în primul joc, GoW II prezintă atacuri sensibile la context prin care ataci un inamic până când un buton corespunzător apare deasupra capului inamicului. Apăsând succesiunea corectă a butoanelor, veți fi răsplătiți cu Kratos efectuând o mișcare de finisare a ucigașului asupra inamicului. Pentru a obține viață și magie, deschideți cufere împrăștiate în întreaga lume atingând în mod repetat butonul „R1”. Tablourile verde dau naștere din cauza sănătății, în timp ce cutele albastre dau baluri magice. Puteți găsi, de asemenea, cufere cu roșii roșii împrăștiate la fel de bine. Unele dintre ele ar putea să conțină o cantitate normală de roșii, în timp ce altele ar putea conține o mulțime de roșii. Odată ce dobândiți Rage of the Titans, veți avea nevoie de orburi galbene pentru a vă umple furia. Veți găsi cufere galbene pentru a reumple contorul de furie. La fel ca în tranșele anterioare, puteți să deblocați cea mai dificilă dificultate („modul Titan”) completând jocul odată cu oricare dintre celelalte trei dificultăți.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "God of War II" unui prieten