1
Notificările mele
God of War: Chains of Olympus

God of War: Chains of Olympus

Editează
God of War: Chains of Olympus

Social

Dată lansare

4 Martie 2008

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Combinația funcționează surprinzător de bine pe platforma portabilă SonyDezvoltate de studiourile Ready at Dawn din California, God of War: Lanțurile din Olympus servește drept prequel pentru seria God of War și marchează prima dată când seria a apărut pe o altă platformă decât PlayStation 2.

Ținând cont de originalele PS2, jocul rămâne în esență neschimbat, cu excepția faptului că rulourile sunt cartografiate pe butoanele umărului pentru a compensa lipsa unui al doilea stick analogic de PSP. Modul de bază al hacking-ului prin dușmani și șefi și terminarea lor în evenimente brutale Quick Time rămâne același. Au fost adăugate noi arme, cum ar fi Gaunletul lui Zeus și scutul soarelui. Au fost introduse și noi vrăji magice, cum ar fi Wrathul lui Charon, Lumina zorilor și Efreet.

Jocul a servit, de asemenea, ca un anunț neoficial al viitorului titlu PlayStation 3 God of War III prin includerea unei imagini teaser pe spatele manualului de instrucțiuni. Pagina a constat din logo-ul „omega” al lui God of War în fundal cu un stil PS3 3 cu „vine în curând” în partea de jos.

Kratos vs Basilisk Jocul începe ca Kratos, slujitor al zeilor din Olympus , este trimis în orașul Atticus pentru că el se află în servitute la zei în acest moment pentru a se apăra împotriva unei armate persane invadatoare. Un basilisc înfricoșător și o armată mare au asediat orașul când Kratos sosește. Kratos își face drum prin oraș când se angajează în luptă cu Basiliskul, ceea ce este prima întâlnire dintre multe. El este capabil să-l rănească prin deteriorarea unuia dintre ochii lui și Basilisk-ul scapă. Kratos se luptă apoi prin oraș până când se întâlnește cu regele persan care se laudă despre puterea armatei sale și despre basiliscul fricos pe care la dezlănțuit. Kratos îi provoacă pe rege să lupte și îl rănește grav. Regele încearcă să mituiască pe Kratos cu bani, cu putere și cu femei, dar Kratos refuză și jucătorului i se permite să termine regele prin lovirea cu fața în jos cu un piept. După ce a învins Regele și a dobândit magia lui, Efreet. El continuă prin oraș și în sfârșit îl găsește din nou pe Basilisk și îl omoară. Când Kratos începe să părăsească orașul, el mărturise că soarele devine brusc din cer, lăsând lumea în întuneric. Curios despre ceea ce sa întâmplat, Kratos se îndreaptă spre locul accidentului de unde izbucnește singura lumină. Pe măsură ce se îndreaptă spre accident, trece prin orașul Marathon unde există o ceață întunecată, care a început să treacă și începe să umple pretutindeni. El își face drumul prin ceață cu ajutorul luminii și, în cele din urmă, ajunge la locul de prăbușire, unde află călărețul soarelui Helios, care găzduiește templul lui Helios. Aici Kratos este informat de Athena că Dumnezeu Helios a fost răpit și fără stăpânul lor, cărămizile care trag carul soarelui au condus carul în pământ. Ea explică în continuare că, fără ca lumina lui Helios să-l țină sub control, zeul visei, ceața lui Morpheus a prins lumea și a făcut pe toți să adoarmă, chiar pe zei. Îi ordonă lui Kratos să-l găsească pe Helios înainte ca toată lumea să adoarmă și să se piardă. Se luptă prin templu, unde găsește o statuie a lui Eos, zeița zorilor

Postați în fluxul jocului

Distribuie "God of War: Chains of Olympus" unui prieten