1
Notificările mele
Ghost of Tsushima

Social

Alegerea noastră

Dată lansare

31 Mai 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3492

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Anul este 1274. Imperiul Mongol se află pe întreg continentul asiatic. Conducătorii săi sunt înfometați de bogățiile Japoniei feudale. Khan decide să înceapă o invazie. Prima țintă este insula Tsushima, situată în mijlocul strâmtorii coreene. În timpul asaltului, armatele mongole decimă una dintre insule. Printre victime se numără familia și prietenii protagonistului principal al jocului, un samurai însărcinat cu apărarea Japoniei. El reușește să scape și de acum sarcina lui este să răzbune pe cei apropiați căzuți și să-i oprească pe mongoli. Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să uite tradițiile samuraiului și să învețe un nou stil de luptă – stilul Ghost.

Mecanici

În mod similar cu alte jocuri create de dezvoltatorii seriei InFamous, Ghost of Tsushima pentru PS4 este un joc de acțiune deschis din lumea treia a lumii deschise. Jucătorul poate călători în lumea jocului pe jos sau pe un cal. Dezvoltatorii au pus un accent puternic pe sistemul stealth. Inamicul are un mare avantaj în număr, așa că, în ciuda faptului că în joc există multe arme – de la săbii katana la arcuri – o confruntare directă este rareori cea mai bună alegere de acțiune.

În a fi ascuns, este important să fii inteligent și să folosiți diferite gadgeturi care pot distrage adversarii – inclusiv bombe de fum.

Ghost of Tsushima nu are un sistem clasic de marcare care să conducă jucătorul la obiectivele misiunii. Elementele împrejurimilor servesc acestui scop în schimb – prin căutarea în jurul valorii de, jucătorul poate observa piste sau puncte de navigație caracteristice, care ar trebui să fie un bun stimulent pentru a explora lumea în totalitate.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Ghost of Tsushima" unui prieten