1
Notificările mele
Gear.Club Unlimited

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2839 2 poziții

Dată lansare

1 Decembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3486

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O altă intrare în seria de jocuri de curse de la Eden Games, creatorii popularului Test Drive Unlimited. Spre deosebire de tranșele anterioare, care au fost lansate pe console PC și staționare, Gear.Club Unlimited a fost proiectat cu viziunea Nintendo Switch. Așa cum se potrivește unui joc de mașini, Gear.Club Unlimited vă participă la curse interesante, în care concurați pentru primul loc pe diverse piste în timp ce conduceți tot felul de mașini (cum ar fi Bugatti Veyron GrandSport, Jaguar F-Type R AWD, Pagani Huayra Roadster, Alfa Romeo 4C, Nissan 370Z, Ruf CTR 3). Există peste 400 de curse disponibile în joc în trei moduri: Derby Mode, în care concurezi pe șosele de asfalt cu alți șapte șoferi, Modul Rally, care vă pune la dispoziție patru participanți pe drumurile pietruite și Time Time Mode, care este auto-explicativ. Cursele câștigătoare vă oferă acces la vehiculele noi, precum și diverse modificări care le îmbunătățesc performanțele.

Mecanici

Gameplay-ul în Gear.Club Unlimited nu este mult diferit de ceea ce ne-au obișnuit alte jocuri de curse. Pe măsură ce jucați, participați la curse interesante, în care concurați pentru primele locuri pe diverse piste în timp ce conduceți tot felul de mașini rapide. Există peste 400 de curse disponibile în joc în trei moduri: Derby Mode, în care concurezi pe șosele de asfalt cu alți șapte șoferi, Modul Rally, care vă pune la dispoziție patru participanți pe drumurile pietruite și Time Time Mode, care este auto-explicativ.

Cursele câștigătoare vă oferă acces la vehiculele noi, precum și diverse modificări care le îmbunătățesc performanțele. Lista expansivă de mașini pe care o puteți lua pentru o plimbare include atât supercars (cum ar fi Bugatti Veyron GrandSport, Jaguar F-Type R AWD, Pagani Huayra Roadster), cât și vehicule mai obișnuite (Alfa Romeo 4C, Nissan 370Z, Ruf CTR 3 ).

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Gear.Club Unlimited" unui prieten