1
Notificările mele
Game of Thrones: Seven Kingdoms

Social

Dată lansare

31 Martie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Moduri de joc

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19938

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Jocul are loc în același interval de timp ca și prima carte din serie. Game of Thrones: Seven Kingdoms oferă aproape întregul continent Westeros – de la Zidul de la nord până la Landing-ul Regelui din sud. Povestea se concentrează asupra conflictului dintre casele lui Lannister, Baratheon și Stark. Fiecare fracțiune intenționează să-i facă pe omul său guvernatorul regelui. Ce este interesant, atunci când creați un personaj, jucătorul nu se alătură niciunuia dintre aceste grupuri. În schimb, el își asumă rolul de membru al unei case mai mici și poate decide în ce parte a conflictului se va alătura. Acest lucru permite jucatorului sa schimbe aliantele in orice moment al jocului, schimband dinamic situatia politica a lumii virtuale.

Mecanici

Când una dintre fracțiunile din Game of Thrones: Seven Kingdoms iau controlul poziției guvernatorului regelui, grupurile care îl susțin câștigă bonusuri temporare. Cu toate acestea, păstrarea poziției nu este ușoară, deoarece există întotdeauna mulți rivali care se comportă să o preia. Jocul se concentrează mai ales pe modul PvP în care jucătorii se ciocnesc cu alți jucători. Cei care preferă combaterea inteligenței artificiale pot completa câteva quest-uri laterale, dar aceasta este mai mult ca o pregătire înaintea altor jucători decât o campanie reală.

Sistemul de luptă se bazează pe acțiune. Jucătorul se mișcă utilizând tastele WASD și poate folosi trei tipuri de atac de bază cu rezistență diferită. Jocul nu are un mod automat de atac – în timpul duelurilor jucătorii trebuie să-și folosească reflexul și simțul tactic pentru a câștiga. În plus față de bătăliile obișnuite din lumea jocurilor și din arene speciale, titlul oferă de asemenea un sistem de dueluri în care există obiective speciale de îndeplinit. De exemplu, un grup atacă căruțele de călătorie, în timp ce celălalt grup încearcă să le protejeze.

Mai târziu, în bătălii de joc gigantice și asediți sunt introduse. Cucerirea unei cetăți oferă acces la resurse suplimentare, resurse și impozite. În plus, proprietarii de cetăți pot participa la votul care determină noul guvernator. Pe măsură ce jucătorul progresează în joc, personajul său câștigă experiență și devine mai puternic. Titlul nu are niciun sistem de clasă. În schimb, fiecare jucător poate decide în mod liber ce competențe are nevoie. De asemenea, este posibilă modernizarea echipamentelor și a armelor.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Game of Thrones: Seven Kingdoms" unui prieten