1
Notificările mele
Galactic Reign

Social

Dată lansare

12 Martie 2013

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Galactic Reign este un joc multiplayer pentru Windows 8 și Windows Phone, dezvoltat de Slant Six și publicat de Microsoft Studios. Scopul jocului este de a „cuceri galaxia” pe măsură ce explică scena intro. În timp ce o componentă a jocului numită „Academia de luptă” este jucată în single-player, accentul jocului se află pe componenta multiplayer în care se poate juca un singur joc între două persoane. Acesta are secvențe de luptă elaborate în nor, care diferă în funcție de nave și numărul de nave folosite.

Fiind un joc de strategie bazat pe un joc bazat pe un joc multiplayer, un singur joc tipic de Galactic Reign durează între 15 și 25 de virajuri și pot fi jucate și terminate într-o oră sau în decurs de câteva zile sau chiar săptămâni în funcție de activitate. Puteți controla până la patru unități la un moment dat. Aceste unități sunt afișate în prezentarea de bază a jocului. Orice unitate poate fi mutată de pe o planetă în alta, dacă acele planete sunt conectate. Există mai multe planete pe hartă, cu până la trei planete care vă câștigă puncte de victorie atunci când aveți o unitate staționată acolo. Orice planetă, inclusiv cele care vă câștigă Puncte de Victorie, poate fi colonizată. Aceasta înseamnă că veți plăti un anumit număr de resurse, moneda jocului și unitatea va rămâne pe acea planetă până la următoarea rundă. La următoarea întoarcere, planeta va fi colonizată și veți primi resurse din ea la fiecare întoarcere, care se mărește la fiecare întoarcere până când ajunge la resursele maxime de resurse. Colonizarea planetelor care oferă puncte Victory vă va permite, de asemenea, să primiți Puncte de Victorie în timp ce nu aveți o unitate staționată acolo în plus față de venitul standard al resurselor. Jucătorul care acumulează 25 puncte Victorie va câștiga jocul.

Resursele pot fi folosite pentru achiziționarea de nave noi pentru oricare dintre unitățile dvs. Există o mare varietate de unități disponibile. Scopul luptei este de a folosi navele care sunt foarte potrivite pentru a lua navele pe care le folosește celălalt jucător. Anumite nave sunt restante în lupta împotriva altor tipuri de nave și pot învinge cu ușurință o forță mult mai mare și mai costisitoare. În afară de diferite tipuri de nave, fiecare navă poate fi echipată cu diferite tipuri de arme și scuturi. Unele nave, mai ales cele mai mari, pot să dețină mai multe arme și scuturi. Anumite arme sunt mai bune la distrugerea unui anumit tip de navă, dar sunt ineficiente la distrugerea unui alt tip de navă. Datorită varietății în nave, arme și scuturi, acest amestec și sistemul de potrivire este locul în care vine strategia. Pentru a fi victorioși, de multe ori trebuie să folosiți nave care sunt eficiente pentru distrugerea navelor oponenților dvs., dar gândiți-vă și anticipați-vă adversarul pentru a construi nave care să vă contracareze. De fiecare dată când două unități opuse se îndreaptă spre aceeași planetă, ei se vor angaja automat în luptă. Folosind secvențe de luptă redate în nor, puteți vedea rezultatele bătăliei pe următoarea rundă. Deoarece aceasta utilizează o mulțime de date, această caracteristică poate fi dezactivată. Acest lucru va elimina atracția vizuală a jocului, dar jocul va fi în continuare redat și funcțional. Ambii jucători trebuie să aplice acest lucru în opțiunile pentru ca acesta să aibă efect.

Există trei specii unice în joc, fiecare dintre ele având propriul set de nave, arme și scuturi. Unele arme și scuturi pot exista între specii, însă, în general, fiecare specie joacă distinct diferite și necesită o strategie diferită.

Citează: „Ascendență prin tehnologie”. utilizați în mod obișnuit tehnologie avansată pentru a câștiga marginea în luptă. Tehnologia populară utilizată de Alkari este Dispozitivul de Cloaking, Warp defensiv, Matricea dispersiei și Războinici de Singularitate.

Citat: Loveste tare. Niciodata nu inapoi „.

Descriere: Sundog folosesc nave agresive, rezistente si rapide pentru a castiga marginea in lupta. Tehnologia populară folosită de Sundog sunt Afterburners, Armor Plating, Micro Missiles, Terra Mortar și Ramming Striker.

Citat: „Nici o forță nu poate rezista minții mașinii”.

Descriere: Zornul folosește o forță covârșitoare de dronuri produse de mașină și AI avansat pentru a câștiga marginea în luptă. Tehnologia populară folosită de Zorn sunt navele de fabrică, Dronții agresor / vânător / asalt, semnale de ghost și hackeri care vizează.

Navele sunt enumerate mai jos. Numãrul de arme se coreleazã cu urmãtoarele: rata de avarie a focului. Lista este încă incompletă.

Lumină StrikerHealth 1 / Viteză 30Weapon: 1 Scuturi: Nici unulCost: 3

Evaziv: 60% Evaziunea lor provoacă multe atacuri care au ca scop să le lipsească.

Assault StrikerHealth 3 / Speed ​​20

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Galactic Reign" unui prieten