1
Notificările mele
Full Metal Furies

Social

Evaluare

6/10 din 1 vot

Popularitate

5170 91 poziții

Dată lansare

17 Ianuarie 2018

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , ,

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 13 - 477

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc pe bază de echipă de la creatorii de Rogue Legacy, care are stilistică veche. În Full Metal Furies, aterizăm într-o versiune alternativă a Atenei. Orașul și împrejurimile sale sunt terorizate de titani și de alte fiare mitologice. Jucătorii joacă rolul de Furies eponim, al cărui misiune este de a restabili ordinea folosind mijloace moderne de apărare, inclusiv toate tipurile de arme de foc. Observăm evenimentele din perspectiva izometrică, pe măsură ce personajele continuă să meargă spre dreapta și să elimine toți dușmanii întâlniți pe drum. Full Metal Furies oferă patru eroine ce pot fi jucate, făcând posibilă cooperarea a patru jucători – puteți juca singuri împreună cu personaje controlate de AI, în timp ce puteți trece liber între ele. Mulți dușmani sunt imuni la anumite tipuri de atacuri, determinându-vă astfel să selectați armele potrivite. Jocul include, de asemenea, un sistem de progresie și mecanică de crafting care vă permit să construiți elemente noi bazate pe schemele pe care le găsiți de-a lungul drumului.

Poveste

Jocul te duce într-un univers fantezist în care science-fiction este amestecat cu elemente inspirate de mitologia greacă. Pe de o parte, folosim diferite tipuri de arme de foc în luptă și nu există lipsă de elemente futuriste pe care le vedeți pe drum, dar în același timp și aventurile vă pun în pericol minotauri și alte creaturi mitice, toate acestea fiind stabilit într-o versiune alternativă a Atenei.

Principalii antagoniști sunt titanii care terorizează regiunea. Campania bazată pe poveste povestește despre un grup de războinici – Furies-urile eponime – care au încercat să se confrunte cu acei dușmani.

Mecanici

În mod obișnuit, pentru genul de creștini, jucătorul continuă să împingă în partea dreaptă a ecranului, eliminându-i pe toți dușmanii pe drum. Jocul are patru eroine care pot fi jucate. În plus față de campania solo, jocul oferă și un mod co-op.

În același timp, autorii au pregătit o mulțime de mecanici neobișnuite. Două dintre personajele care se joacă pot folosi diferite arme de foc. În plus, când joci singur, poți selecta doi războinici, între care poți schimba în orice moment.

Dușmanii sunt adesea protejați de bariere care reflectă anumite tipuri de atacuri, determinându-vă astfel să alegeți uneltele adecvate, în funcție de provocarea cu care vă confruntați. Jocul este, de asemenea, îmbogățit de un sistem de progresie, moștenit de la RPG-uri, precum și mecanici de crafting, care vă permit să creați elemente noi pe baza schemelor găsite în timpul aventurii.

Noutăți

29 noiembrie
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Full Metal Furies" unui prieten