1
Notificările mele
Frozen Synapse 2

Social

Evaluare

7/10 din 2 voturi

Popularitate

4540 4 poziții

Dată lansare

13 Septembrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O continuare a unei strategii bazate pe turnuri science-fiction dezvoltate de jocurile Mode 7. În premisa sa, Frozen Synapse 2 nu diferă foarte mult de ceea ce predecesorul său a oferit și se concentrează asupra combaterii folosind unități mici, subliniind planificarea strategică. Principalul element distinctiv al jocului (și întreaga serie) este faptul că întâlnirile se bazează pe rând, dar jucătorii își fac mișcările simultan, mai degrabă decât alternativ. Acest lucru forțează o abordare complet diferită față de jucători și le ține pe degete atunci când anticipează următoarea mișcare a inamicului lor. Spre deosebire de predecesorul său, Frozen Synapse 2 are o lume mult mai deschisă, rezultând direct în hărți mai mari, ceea ce are un impact maxim asupra stratului strategic al jocului. Întregul joc este văzut dintr-o veche bună vedere de sus în jos și introduce un stil vizual similar, cu o paletă de culoare destul de rece.

Mecanici

În ideea sa generală, mecanica Frozen Synapse 2 nu sa schimbat prea mult în raport cu predecesorul și se concentrează asupra întâlnirilor tactice ale unităților mici, punând un accent deosebit pe planificarea strategică. Principalul element distinctiv al jocului (și întreaga serie) este că bătăliile se bazează pe rând, dar jucătorii (sau jucătorul și AI) fac mișcările lor simultan, mai degrabă decât alternativ. O astfel de soluție forțează o abordare complet diferită de jucător și necesită capacitatea de a căuta mișcările inamicului.

Spre deosebire de Sinapsei înghețate originale, continuarea sa este caracterizată de o lume mult mai deschisă, iar hărțile mai mari sunt un rezultat direct al acesteia. Acesta este un factor decisiv asupra elementului strategic al gameplay-ului, deoarece întâlnirile din tranșele anterioare au avut loc într-o locație relativ mică.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Frozen Synapse 2" unui prieten