1
Notificările mele
From Beneath

Social

Dată lansare

2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Acțiunea are loc în orașul Cedar Heights, care sa transformat într-un iad pe pământ, fără nici un motiv clar. Campania spune povestea a șapte persoane, atât adulți, cât și copii. Unele forțe misterioase le atrage pe Cedar Heights, unde trebuie să lupte pentru viața lor. Campania introduce încet jucătorul în biografiile personajelor și în povestea orașului și clarifică de ce sa transformat într-un coșmar.

From Beneath este o aventură de acțiune cu camera care atârnă în spatele personajului. Fiecare erou posedă trăsături ușor diferite, dar jucătorul nu poate comuta liber între personaje. În funcție de moment, jocul vă oferă controlul asupra altui.

From Beneath este o groază clasică de supraviețuire inspirată de hiturile de consolă ale acestui gen. În consecință, lupta deschisă nu pierde niciodată. Luptele sunt dure și gloanțele unice sunt prețioase. Este adesea cel mai bine să evitați luptele, ceea ce este posibil datorită sistemului de sneak – trebuie să vă mișcați încet, să vă ascundeți în umbră, să tăceți și să distrageți adversarii în moduri diferite. Gameplay-ul este completat de puzzle-uri logice sporadice.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "From Beneath" unui prieten