1
Notificările mele
Freedom Planet 2

Social

Dată lansare

31 Mai 2019

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Povestea Freedom Planet 2 se învârte în jurul unui dragon puternic pe nume Merga, care a fost recent trezit după câteva sute de ani de somn liniștit, în fundul oceanului. Monstrul trezit începe să provoace dezastru care duce rapid la izbucnirea unui război mare care va decide viitorul orașului Avalice.

Încă o dată, putem alege dintre trei heroine care au fost prezente în tranșele anterioare ale seriei. Trio-ul, alcătuit din Lilac, Carol și Milla, se întoarce ca mai mulți eroini adulți și experimentați, care, în ciuda legăturii lor, sunt adesea motivați prin diferite mijloace care îi văd că iau diferite poziții în ceea ce privește problemele de la mână.

Freedom Planet 2 pentru PC este un platformer de școală veche care se concentrează pe traversarea hărților bidimensionale extinse și având grijă de diferiți adversari în acțiuni rapide. Campania a fost concepută astfel încât să ofere o provocare atât jucătorilor hardcore care încearcă să bată nivelul în cel mai scurt timp posibil, cât și jucătorii casuali axați pe strângerea tuturor articolelor și descoperirea locațiilor secrete.

După cum era de așteptat, noua tranșă aduce o serie de modificări. În loc să selectezi un nivel de dificultate dorit, jocul introduce cristale speciale care ne permit să modificăm parametri de gameplay diferite, cum ar fi cantitatea de vieți sau puterea de atac a eroului. Acest sistem oferă posibilitatea de a facilita anumite fragmente ale jocului, cum ar fi întâlnirile sefului, dar necesită explorare suplimentară pentru a găsi elementele necesare.

Mai mult, am primit capacitatea de a crea un scut energetic care să blocheze atacurile primite. Heroinii o pot susține doar pentru o perioadă scurtă de timp, ceea ce face capacitatea de a reveni pe baza reflexului împotriva proiectilelor arse. Noua tranșă oferă de asemenea un sistem mobil de puncte de control. În loc să repetăm ​​harta de la ultimul punct de control, jucătorul își poate petrece una din viețile sale pentru a respawn în aceeași locație, ceea ce se poate dovedi util în timpul întâlnirilor cu șefi de lungă durată.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Freedom Planet 2" unui prieten