1
Notificările mele
Forza Horizon 4

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8.5/10 din 8 voturi

Popularitate

282 28 poziții

Dată lansare

2 Octombrie 2018

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3492

Eveniment

E3 2018

E3 2019

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

A patra tranșă din cea mai bine vândută serie de jocuri de curse deschise la nivel mondial, dezvoltată de Jocuri de joacă pentru copii. Jocul duce jucătorii în Marea Britanie, unde pot concura în diferite curse în timp ce conduc peste 450 de mașini diferite.

În mod similar cu predecesorii săi, Forza Horizon 4 le oferă jucătorilor o vastă lume deschisă. Dupa Colorado in SUA, Marea Mediterana si Australia au aparut in ratele anterioare, a venit vremea ca Regatul Unit sa gazduiasca cursele Festivalului Horizon, unde jucatorii isi asuma rolul de concurent care vrea sa devina steaua festivalului mentionat mai sus.

Jocul oferă cea mai mare selecție de mașini din istoria seriei – jucătorii pot colecta, modifica și actualiza peste 450 de mașini de peste 100 de mărci. Toate aceste vehicule pot fi adaptate la curse și condiții meteorologice speciale. Jucătorii pot influența, de asemenea, produsele cosmetice ale vehiculelor pentru a se potrivi preferințelor acestora. Printre toate aceste vehicule există supercaruri exotice (inclusiv McLaren Senna din copertă), vehicule off-road și icoane de motorizare mondială. Jucătorii pot, de asemenea, să schimbe aspectul șoferilor prin schimbarea hainelor și a accesoriilor. În plus, se pot cumpăra și proprietăți reale care deblochează anumite beneficii. În afara curselor obișnuite, jocul oferă și alte tipuri de competiții, care oferă provocări în timp și evenimente spectaculoase, în timpul cărora jucătorii se luptă cu motociclete sau avioane.

În plus, jocul introduce o serie de schimbări în mecanica gameplay-ului, cea mai proeminentă fiind anotimpurile anului care se schimbă în fiecare săptămână. Acestea afectează vremea, lungimea zilei și a nopții, precum și condițiile de pe pistă. De exemplu, în toamna, drumurile sunt de obicei ude, care lucrează împotriva tracțiunii. În timpul iernii, pe de altă parte, lacurile îngheață, generând scurte comenzi la îndemână.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Forza Horizon 4" unui prieten