1
Notificările mele
Forza Horizon 3

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8.3/10 din 91 voturi

Popularitate

454 5 poziții

Dată lansare

27 Septembrie 2016

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Serie

Engine

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

cerody@yahoo.comN7rankothn7rankothN7rankothLevel 18 - 817 și încă un utilizator

Eveniment

E3 2016

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Forza Horizon 3 (PC)
pornind de la
265 lei

Descriere

Tu ești cel responsabil de Festivalul Horizon. Personalizează absolut orice, angajează-ți si concediază-ți prietenii, explorează Australia  în cele peste 350 de automobile disponibile, din întreaga lume. Fă din acest eveniment un moment de neuitat pentru mașinile tale, muzica si libertatea drumurilor deschise. Cum vei ajunge acolo este întru-totul la alegerea ta. propulsat de DirectX 12, lumea jocului este de două ori mai mare decât precedentul titlu Forza Horizon 2, utilizând puterea engine-ului ForzaTech. Intr-adevar depaseste cu mult asteptarile, rezolutie net superioara, grafica la fel, textura mediului face ca jocul sa fie realistic si sa gusti adrenalina cu ulcica. E un joc de racing foarte serios si in acelasi timp foarte competitiv din punct de vedere al curselor, al vitezei de actiune dar si intre jocurile de racing. Este un joc de race-personality.

Imagini

Imagini Forza Horizon 3
Imagini Forza Horizon 3
Imagini Forza Horizon 3
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 43 - 3966 - 21 Decembrie 2017 - in pagina produsului Forza Horizon 3

Buna ziua. In urma convorbirii telefonice problema a fost rezolvata. Jocul cere Windows 10 Anniversary Edition. S-a facut update la versiunea necesara iar acum jocul functioneaza. Multumim!

salut! am achizitionat acest joc de la voi . am primit pe email codul si un joc cadou tot de la voi . cheia jocului merge si pe store imi spune ca detin acest joc . ii dau jucati pe pc si de acolo ma da pe o pagina cu o eroare ! as dori ajutorul vostru . am windows 10 , dar nu stiu daca trebuie anniversary ! achizitionarea am facut.o ieri !

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului Forza Horizon 3

Distribuie "Forza Horizon 3" unui prieten