1
Notificările mele
Fortnite: Battle Royale

Social

Evaluare

7/10 din 68 voturi

Popularitate

3128 6 poziții

Dată lansare

26 Septembrie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3540

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Fortnite Deep Freeze Bundle (PC)
la doar
105 lei
Joacă gratis Fortnite: Battle Royale, descarcă clientul jocului de pe pagina oficială!

Descriere

Fortnite: Battle Royale este un joc de acțiune multiplayer gratuit pentru joc, dezvoltat de Epic Games. Jocul se bazează pe formula royale de luptă și este similar cu ex. Jucătorii Battlegrounds cunoscute. O sută de jucători sunt transportați pe o insulă, cu aproape nimic în inventarul lor. Un jucător este însărcinat cu găsirea sau jafarea de arme, capcane și alte unelte. Jocul oferă jucătorilor multă libertate – se poate rula și trage cât de mult îi place, totuși, el poate, de asemenea, să își asume abordarea stealth, să se ascundă într-un loc adecvat și să elimine dușmanii cu o pușcă de lunetist. În plus, se pot obține mai multe resurse din clădiri, arbori etc. și le puteți folosi pentru a construi numeroase obiecte, cum ar fi scări, coperte și poduri. Singurul obiectiv pe care este însărcinat un jucător este să rămână în viață până la sfârșitul unui meci. Această sarcină este și mai dificilă datorită faptului că câmpul de luptă se micșorează continuu. Jocul a fost bazat pe tehnologia Unreal Engine, folosită și în procesele de producție ale unor jocuri precum Final Fantasy VII Remake și Tekken 7.

Mecanici

Fortnite: Battle Royale oferă doar un mod multiplayer, în care un jucător are doar un obiectiv – rămâneți în viață până la încheierea meciului. O sută de jucători sunt transportați pe o insulă, cu aproape nimic în inventarul lor. Când au trecut peste câmpul de luptă, trebuie să iasă din transport și să parcurgă skydive spre locul pe care îl consideră potrivit pentru începerea meciului, de ex. lângă clădiri. Este important ca, la începutul unui meci, un jucător să fie echipat doar cu o pickaxe și trebuie să găsească sau să piardă arme, capcane și alte unelte. Astfel, cineva are șanse mai mari să găsească ceva util într-o casă sau într-o fermă.

Jocul oferă jucătorilor multă libertate – se poate alerga și trage la fel de mult cum îi place să omoare pe toți inamicii întâlniți. În plus, se poate ascunde în interiorul uneia dintre clădiri și sperăm să nu luăm un glonț. În cele din urmă, un jucător poate să-și asume abordarea stealth, să se ascundă într-un loc adecvat și să elimine dușmanii cu o pușcă de lunetist. Trebuie să ne amintim, totuși, că zona jocului se micșorează continuu și oricine din afara acestuia primește daune până când moare (cu condiția să nu se întoarcă în zona de joc).

Elementele și mecanica menționată mai sus fac Fortnite: Battle Royale similar cu jocuri precum, de ex. Jucătorii Battlegrounds cunoscute. Cu toate acestea, jocul descris aici se remarcă din jocurile similare din punct de vedere al mecanicii sale cunoscute și de la Fortnite, permițând unui jucător să achiziționeze resurse din clădiri, copaci etc. Aceste resurse pot fi utilizate pentru a ridica diverse structuri, de la focul inamic. De asemenea, un jucător poate construi scări improvizate pentru a ajunge la acoperișul unei clădiri.

Imagini

Imagini Fortnite: Battle Royale
Imagini Fortnite: Battle Royale
Imagini Fortnite: Battle Royale
Vezi toate imaginile

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Fortnite: Battle Royale" unui prieten