1
Notificările mele
FortCraft

Social

Dată lansare

Anulat

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3246

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Joacă gratis FortCraft, descarcă clientul jocului de pe pagina oficială!

Descriere

FortCraft este un joc numai pentru utilizatorii Android și iOS, proiectat de NetEase Games. Printre alte titluri, studioul este cunoscut pentru versiunea anterioară intitulată Reguli de supraviețuire. FortCraft reamintește puternic Fortnite: Battle Royale, titlul extrem de popular făcut de Epic Games.

Mecanici

Jucătorul observă acțiunea din spatele personajului (care poate fi fie bărbat, fie femeie, care este la alegerea jucătorului). Modul de joc al lui FortCraft nu introduce modificări deosebit de importante ale genului de luptă royale bine stabilit, cum ar fi, de exemplu, Jucătorii cunoscuți ai Battlegrounds. La începutul meciului, 100 de jucători sunt aruncați pe o insulă de 4 km2, care este în continuă scădere. Obiectivul dvs. este acela de a elimina toți ceilalți jucători și de a deveni ultimul om în picioare ținând cont de faptul că câmpul de luptă devine din ce în ce mai mic și mai mic cu minutul. Pentru a ajuta jucatorii in misiunea lor de a scapa de ceilalti participanti, armele sunt imprastiate pe toata harta. Diversitatea armamentului este destul de mare și include pistoale, puști de asalt, flăcări, ciocane, pickaxe și chiar capcane. Acesta din urmă uneori prezintă elemente bizare, cum ar fi un covor de dans, care face un jucător inamic neajutorat pentru un moment scurt în timp ce personajul său este destul de literalmente înrobit de ritm.

Având inspirație de la Frotnite: Battle Royale, FortCraft le permite jucătorilor să-și exercite imaginația construindu-și propriile structuri. Pentru a face acest lucru, jucătorii trebuie să adune resurse precum metalul și lemnul. Fortificațiile plasate în mod corespunzător sau o pasarelă se pot dovedi a fi salvatori în timpul unor întâlniri mai periculoase, permițându-vă să stabiliți terenul mai înalt, mai ales că se materializează instantaneu la atingerea unui buton.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "FortCraft" unui prieten