1
Notificările mele
Forged Battalion

Social

Evaluare

7/10 din 2 voturi

Popularitate

3830 299 poziții

Dată lansare

16 Ianuarie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , ,

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3486

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Forged Battalion este un joc RTS dezvoltat de Petroglyph – un studio care este specializat în acest gen particular. Jocul se află în viitorul apropiat, iar complotul se învârte în jurul unui război între o organizație militară în controlul lumii și un grup de rezistență. Batalionul forjat folosește o mulțime de concepte considerate tipice în gen, dar adaugă și noi mecanisme care îmbogățesc experiența. Jucătorul construiește baze, dezvoltă tehnologii, produce mașini și luptă împotriva dușmanilor. Cu toate acestea, trebuie să proiectați fiecare unitate pe cont propriu, prin construirea acesteia din părți, la fel ca și utilizarea blocurilor. Datorită acestui fapt, jucătorul poate personaliza armata lor pentru a se potrivi preferințelor sau pentru a crea ceva eficient împotriva unui anumit inamic; totul poate fi schimbat rapid dacă este necesar. În timp, jucătorul deblochează treptat componente mai bune, ceea ce le permite să construiască unități mai puternice. Jocul oferă o campanie de poveste, misiuni co-op și o componentă multiplayer care include mai multe moduri PvP – până la opt jucători se pot întâlni într-o sesiune într-unul din acele moduri.

Mecanici

Studioul Petroglyph este plin de jucători care au co-creat seria Command & Conquer. Batalionul forjat pentru PC / Windows este similar cu franciza în multe feluri, dar în același timp, creatorii au asigurat implementarea unor noi concepte, făcând proiectul mai mult decât o copie a clasicilor vechi din gen. Ca și în cazul unui joc standard RTS, jucătorul construiește baze și produce unități pentru a le folosi împotriva armatelor ostile. Interesant însă este că jucătorul nu este doar comandantul în acest joc, ci serveste și rolul inginerului – forțele cuiva includ infanteria echipată cu armuri de putere, precum și diferite tipuri de mașini, cum ar fi tancuri, avioane sau chiar mechete. Fiecare dintre aceste unități trebuie să fie proiectate de către jucător însuși, iar jocul oferă o mulțime de schelete, motoare, componente și arme diferite.

Pe langa progresie, jucatorul deblocheaza ramurile ulterioare ale arborelui tehnologic complex al jocului, obtinand treptat acces la parti mai bune. Un astfel de sistem permite jucătorului să se adapteze rapid la situația actuală de pe câmpul de luptă și, dacă este necesar, să-și remodeleze complet forțele pentru a deveni mai eficace împotriva unui anumit tip de inamic.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Forged Battalion" unui prieten