1
Notificările mele
Football Manager Touch 2018

Social

Dată lansare

10 Noiembrie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 48 - 5077

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O versiune simplificată a Football Manager 2018, care se concentrează strict pe managementul echipei și pe tactica, lăsând în evidență elementele rămase, cum ar fi mass-media, managementul sau infrastructura clubului. Cu toate acestea, jocul se desfășoară aproape la fel ca și celelalte etape ale seriei – sarcina noastră este de a conduce echipa aleasă spre victorie. Datoriile noastre includ managementul echipei, transferurile, alegerea tacticii și instruirea. Tactica aleasă poate fi modificată înainte sau în timpul meciului sau pur și simplu lăsată la AI care va simula întreaga întâlnire. În opoziție cu ediția standard, care oferă acces la peste 600 de mii de jucători, Football Manager Touch 2018 oferă o bază de date raționalizată cu 190 de mii de jucători și 2500 de cluburi din întreaga lume

Mecanici

Football Manager Touch 2018 se concentrează strict pe managementul echipei. Miezul jocului este același ca în edițiile complete ale seriei: să aibă grijă de tactici și să aplice schimbările necesare în timpul meciului. În afară de cele de mai sus, jucătorul se ocupă de transferuri (inclusiv înlocuirea jucătorilor sau introducerea unor noi adăugiri în echipă). Singurul dezavantaj al versiunii tabletei este baza de date raționalizată – în loc de 600 de mii de jucători din întreaga lume, baza de date găsită în Football Manager Touch 2018 conține 190 de mii de jucători și 2500 de cluburi.

În mod interesant, jucătorul poate lăsa tactici și aparatul lor la ajutorul ajutat de AI, care poate pur și simplu să avanseze și să simuleze întregul meci.

Touch este înlăturată de alte elemente găsite în majoritatea managerilor de sport, cum ar fi contactele mass-media, managementul sau infrastructura clubului.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Football Manager Touch 2018" unui prieten