1
Notificările mele
Football Manager 2019

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1591 283 poziții

Dată lansare

2 Noiembrie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Football Manager 2019 este o producție foarte extinsă, în care jucătorul devine managerul unui club de fotbal selectat. În timpul jocului suntem responsabili pentru întregul spectru de funcționare a echipei – baza noastră este să achiziționăm și să dezvoltăm jucători, să stabilim tactici de pregătire și potrivire, precum și să controlam acuzațiile atât în timpul cât și între jocuri. Gameplay-ul ne cere să luăm în mod constant decizii și să stabilim priorități și să reconciliem interesele diferitelor părți.

În plus, este de asemenea important să avem grijă de partea financiară a clubului – deoarece funcționăm într-un buget fix, pe care îl cheltuim pe noi jucători, creșteri sau îmbunătățiri. O sarcină suplimentară a managerului este de a crea o imagine de marketing bună și de a menține relații bune cu fanii și mass-media.

În total, există 26 de ligi pe deplin licențiate din 11 țări și numeroase licențe individuale de club din cele mai mari ligi din lume. Pentru prima dată în Managerul de Fotbal 2019 au avut loc concursuri oficiale ale Bundesliga Germană și ale Bundesliga.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Football Manager 2019" unui prieten