1
Notificările mele
Football Manager 2018

Social

Evaluare

8.1/10 din 8 voturi

Popularitate

634 4 poziții

Dată lansare

10 Noiembrie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Football Manager 2018 (Linux/Mac/PC)
la doar
187 lei

Descriere

O altă tranșă din seria de Football Manager a fost dezvoltată de-a lungul anilor de către Sports Interactive și publicată de Sega. În mod asemănător cu tranșele anterioare, activitatea jucătorului este de a conduce un club de fotbal în calitate de manager, care se ocupă atât de echipă, cât și de o serie de elemente secundare, cum ar fi gestionarea unui stadion sau menținerea unor relații bune cu mass-media și fanii. Cu toate acestea, obiectivul principal al jucătorului este de a construi o echipă bună, capabilă să câștige atât în liga, cât și în timpul celor mai importante turnee. Pentru a realiza acest lucru, jucătorul trebuie să folosească experți care ajută la formarea jucătorilor, la stabilirea unor tactici înainte de meciuri, la achiziționarea de noi jucători, la vânzarea unor jucători redundanți, la pregătirea pentru inconveniente (de exemplu, unul dintre jucătorii cheie răniți) și să țină cont de problemele legate de finanțare. În managerul de fotbal 2018, se poate conduce unul din cele 2500 de cluburi cu originea în 50 de țări. Aceasta oferă peste 600 mii de fotbaliști și asistenți.

Mecanici

Football Manager 2018 este un joc complex care plasează jucătorul în rolul unui manager responsabil de un club de fotbal. Jucătorul trebuie să aibă grijă de diferite aspecte legate de funcționarea clubului. Una dintre sarcinile de bază este să dobândești noi fotbaliști – atât adevărați stele care costă averi, cât și jucători complet necunoscuți, deși promițători pe care îi antrenează ulterior și îi face să se potrivească mai bine în echipă. Fiecare decizie luată de jucator aduce consecințe – de exemplu, prea mulți fotbaliști atribuiți unei singure poziții sunt inutili; o echipă compusă numai din cei mai buni fotbaliști este foarte costisitoare de întreținut. Jucătorul își poate îmbunătăți statutul financiar prin vânzarea de fotbaliști redundanți sau prin câștigarea de noi sponsori. În afară de aceasta, jucătorul trebuie să aibă grijă de relațiile cu mass-media, să stabilească tactica înainte de meciuri, să influențeze performanța echipei în timpul jocurilor, să facă uz de personalul de formare și multe altele.

Dezvoltatorul a inclus o bază de date vastă de fotbaliști și cluburi – jucătorul conduce una dintre cele mai bune 2500 echipe cu originea în 50 de țări. Aceasta oferă numărul total de 600 de mii de fotbaliști și experți.

Imagini

Imagini Football Manager 2018
Imagini Football Manager 2018
Imagini Football Manager 2018
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Football Manager 2018" unui prieten