1
Notificările mele
Flagship

Social

Dată lansare

30 Septembrie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Flagship este un joc inovator RTS pentru spațiu și producția de debut a studiourilor Jocuri Urban Logic.

Acțiunea titlului are loc în viitorul îndepărtat, când omenirea a reușit să colonizeze aproape întregul sistem solar și a început să cucerească regiuni mai îndepărtate ale galaxiei. Din păcate, expansiunea destul de agresivă a dus la un război împotriva unei civilizații străine, cu o forță militară formidabilă și mai avansată din punct de vedere tehnologic. În cele din urmă, specia noastră a pierdut conflictul și oamenii au fost forțați să renunțe la planetele lor de origine anterioare; supraviețuitorii au scăpat în regiunile îndepărtate ale galaxiei și încearcă acum să găsească o nouă casă pentru poporul lor. Jucătorul intră în pantofii comandantului-șef al rămășițelor flotei și este acum responsabil pentru recrearea imperiului uman de la zero.

Amiralul ne acordă rolul amiralului și nu ne lasă să uităm de îndatoririle noastre chiar și pentru o secundă. Conducerea caracterului nostru este similar cu mișcarea în majoritatea titlurilor FPP. Vom găsi numeroase monitoare și dispozitive pe pod, care pot fi folosite pentru a trimite comenzi altor nave în armada noastră. În timpul jocului nostru explorăm galaxia, adunăm resurse și luptăm împotriva dușmanilor pe care îi întâlnim în spațiu; perspectiva impusă de persoana întâi face din toate aceste activități mult mai provocatoare, obligându-ne să ne planificăm cu mult timp în avans. Dezvoltatorii au făcut posibilă controlul direct al luptătorilor și atentatorilor; cu toate acestea, este extrem de dificil să comandăm flota de la cabinele lor, motiv pentru care este rezonabil să rezistăm acestei posibilități până când abaterea sa terminat aproape și rezultatul a fost practic decis.

Titlul a fost creat cu o grafică 3D completă și un interfață foarte intuitivă, în care crosshair-ul se transformă într-un cursor după ce îl indică pe ecranul interactiv, permițându-ne astfel să dăm comenzi și să folosim dispozitive. Studioul Games Urban Logic a acordat suportul deplin pentru VR Oculus Rift; totuși, este posibil să se bucure de producție pe un monitor standard.

Noutăți

24 September
2014

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Flagship" unui prieten