1
Notificările mele
Finding Paradise

Social

Evaluare

6/10 din 1 vot

Popularitate

5364 454 poziții

Dată lansare

31 Decembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

mia@digitalgames.roC3dRy2KC3dRy2KC3dRy2KLevel 13 - 477

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dezvoltat de Freebird Games, un joc de aventură fiind o continuare a producțiilor anterioare ale studioului – To the Moon și A Bird Story. Finding Paradise dezvăluie o poveste complet nouă, deși cunoașterea titlurilor menționate mai sus face ca jocul să devină mai plăcut. Încă o dată, există doi doctori care călătoresc în mintea unui pacient folosind tehnologia futuristă, pentru a descoperi dorința lui cea mai mare și pentru ao îndeplini înainte de a trece. Mecanica gameplay-ului a rămas aproape complet neatinsă – în primul rând, explorați lumea, discutați cu NPC-uri și căutați orbe care simbolizează amintirile pacientului pe moarte. Gameplay-ul este completat de puzzle-uri și mini-jocuri ocazionale, dar titlul pune încă accentul pe poveste. Visuals are un stil vechi de școală inspirat de RPG-urile japoneze de 16 și 32 de biți.

Poveste

Jocul oferă o poveste autonomă, deci nu trebuie să cunoașteți titlul original. Încă o dată, există doi doctori care, folosind tehnologia futuristă, călătoresc în mintea pacientului, pentru a descoperi dorința lui cea mai mare și pentru ao îndeplini înainte de a trece.

De data aceasta, Colin este pe patul de moarte – ca un copil, a fost eroul filmului A Bird Story din 2014. Cunoașterea producției o face mai plăcută, dar cunoașterea prequel-ului nu este obligatorie.

Mecanici

Mecanica gameplay-ului este aproape identică cu cea din „To the Moon”. Primar, explorați lumea, discutați cu NPC-uri și căutați orburi care simbolizează amintirile lui Colin. Gameplay-ul este completat de puzzle-uri și mini-jocuri ocazionale, dar titlul pune încă accentul pe a spune o poveste interesantă.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Finding Paradise" unui prieten