1
Notificările mele
Final Fantasy XV: Windows Edition

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4432 281 poziții

Dată lansare

6 Martie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Final Fantasy XV: Windows Edition pentru PC / Windows este o ediție extinsă și completă a celei de-a cincisprezecea tranșe a seriilor legendare de jRPG-uri; franciza sa născut în 1987. Jocul a fost dezvoltat de o companie japoneză Square Enix și a fost pentru prima dată anunțat în 2006 ca un PlayStation 3 exclusivist. În acel moment, proiectul era cunoscut ca Final Fantasy Versus XIII și a fost promovat ca parte a compilației Fabula Nova Crystallis Final Fantasy XIII. De ani de zile, procesul de dezvoltare al jocului a progresat într-un ritm foarte lent, iar micul echipă de gameri a pus bazele formulei de joc și a creat o schiță a complotului. În 2013, jocul a fost din nou prezentat lumii ca Final Fantasy XV, și apoi a anunțat să fie lansat pentru PlayStation 4 și Xbox One. Hajime Tabata a devenit noul director al proiectului – a lucrat la Final Fantasy Type-0 și Crisis Core: Final Fantasy VII.

Final Fantasy XV a debutat oficial în noiembrie 2016. În decurs de un an și jumătate de la lansare, creatorii au îmbogățit jocul cu patru mari expansiuni, precum și o serie de îmbunătățiri, patch-uri și DLC-uri gratuite. Trei dintre expansiunile menționate anterior au oferit campanii mici de povestiri; ca pentru celălalt – ultimul – a introdus un mod co-op în joc. Această ediție Windows include conținutul suplimentar menționat mai sus, precum și elemente complet noi, cum ar fi hărțile, luptele sefilor sau mijloacele de explorare care nu erau disponibile anterior.

Poveste

Un tânăr prinț numit Noctis Lucis Caelum este protagonistul. De-a lungul generațiilor, familia sa a fost domnitorul lui Lucis – un oraș mic, deși dezvoltat din punct de vedere tehnologic. Ca singura țară din lume, Lucis este în posesia unui cristal puternic, magic, care oferă protecție și bunăstare locuitorilor. Lucis sa izolat de lumea exterioară de mulți ani, în timp ce vecinii săi au încercat să preia sursa averii sale. Cel mai mare dușman al micului stat-oraș este imperiul militarizat din Niflheim – aproape întregul continent este controlat de ei. Un tratat special semnat de tatăl protagonistului și de împăratul însuși trebuia să pună capăt antagonismului reciproc între cele două părți, dar propunerea acordului sa dovedit a fi o simplă bluf – în ziua ratificării, forțele agresive ale Niflheim invadează Lucis și își distruge capitalul – insomnie.

În timp ce orașul natal al lui Noctis este distrus, el călătorește în Altissia cu cei trei tovarăși ai lui – Gladiolus Amicitia (garda personală a protagonistului), Ignis Stupeo Scientia (consilier regal) și Prompto Argentum (prietenul lui Noctis din copilărie). În acel oraș, protagonistul trebuie să-și întâlnească viitoarea soție – Lunafreya „Luna” Nox Fleuret. O căsătorie cu proorocița tânără, foarte talentată (ea poate comunica cu zeii și vine dintr-o provincie imperială autonomă Tenebrae) era aceea de a încheia tratatul dintre Lucis și Imperiul de la Niflheim. Când personajele învață despre ce sa întâmplat cu patria lor, ei se confruntă cu o dilemă serioasă și trebuie să decidă ce să facă în continuare; simultan, trebuie să se ascundă de soldații imperiului care doresc să vâneze grupul.

Final Fantasy XV: Windows Edition pentru PC / Windows conține, de asemenea, următoarele expansiuni de poveste: Episodul Gladiolus, Episodul Prompto și Episodul Ignis – acestea sunt stabilite în timpul campaniei principale de poveste. Jucătorul poate accesa aceste aventuri de câteva ore din meniul principal al jocului și unul ia rolurile prietenilor lui Noctis în timp ce le joacă.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Final Fantasy XV: Windows Edition" unui prieten