1
Notificările mele
Final Fantasy XI: Seekers of Adoulin

Final Fantasy XI: Seekers of Adoulin

Editează
Final Fantasy XI: Seekers of Adoulin

Social

Dată lansare

26 Martie 2013

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Final Fantasy XI Online: Solicitanții de Adoulin sunt al cincilea pachet complet de expansiune pentru Final Fantasy XI Online. A fost lansat pe PlayStation 2 (numai în Japonia), pe Xbox 360 și pe Windows.

Noua extindere ia jucători pe continentul de vest al Ulbuka și este capitala Adoulin. Acolo, jucătorii vor încerca să recupereze terenul în afara zidurilor orașului, care au devenit zone de pericol extrem și ființe enorme. Jocul a introdus două noi locuri de muncă.

Utilizează „Geomancy „Să susțină membrii de partid, precum și să folosească magie elementară pentru a ataca inamicii. Veți experimenta adevărata putere a lui Geomancy folosind clopotele specifice locului de muncă, ceea ce va întări efectele în consecință. Există două aspecte principale ale geomancy: Spells Indicolure – Acestea provin din Geomancii și actioneaza in acelasi fel si efectele „Aura” facute pe o anumita piesa de echitatie.

Exemple de vraja indicatoare:

· Indi-Voidance: · Paralizie Indi: Paralizează dușmanii în apropierea castelului. Vrăjile geocolore – Aceste vrăji provin dintr-un Luopan și pot fi aruncate în totalitate atunci când funcția principală a jucătorului este setată la Geomancer. (Luopan acționează ca epicentrul câmpurilor sferice speciale denumite „coluri”. Aceste emanații mistice pot fi desfășurate oriunde pe pământ pentru a activa vrăji de geocolori.)

Geocolure Spell Examples:

Fury: Îmbunătățește atacul pentru membrii partidului în zona de acțiune.

Geo-Torpor: Reduce evaziunea dușmanilor în zona de acțiune. Rapid cu o lamă și incantație, acești dueliști versatili folosesc puterea unor rune arcane pentru a schimba valul de luptă, atât ofensiv, cât și defensiv. – Apărătorii lor excepționali magici și rezistența elementară le-au pus în categoria tancurilor, alături de paladine și ninja.

/ p>

Două categorii largi rotunjesc arsenalul lor de rune:

– Runerele bazate pe elemente adaugă daune elementare la atacuri și cresc rezistența la anumite elemente. alergătorii cresc puterea de a ataca scandalul sau capacitatea lor de a-și apăra. – Schimbătorii Rune vor avea abilități versatile ca una care taie durata următoarei spirite magice îmbogățite exprimate pe jumătate, dar la rândul ei amplifică efectul vrăjii de 1,5 ori și alta care ridică o barieră care reduce daunele magice. Acei căutători care sunt capabili să reconstruiască statuile din fragmente asortate împrăștiate în sălbăticile Ulbukan pot găsi doar că ele afectează temerile dușmanilor lor, dimensiunea împrejurimilor, suma recompenselor reale și alte aspecte ale acestor temnițe periculoase.

Jucătorii vor fi capabile să pescuiască, să crească culturi, mine pentru minerale, să ridice și să tundă oi, și mai mult pe propriile terenuri personale de pe noul continent.

Această caracteristică va fi disponibilă într-o actualizare a versiunii ulterioare.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Final Fantasy XI: Seekers of Adoulin" unui prieten