1
Notificările mele
Final Fantasy: The 4 Heroes of Light

Final Fantasy: The 4 Heroes of Light

Editează
Final Fantasy: The 4 Heroes of Light

Social

Dată lansare

5 Octombrie 2010

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Într-un interviu timpuriu cu revista Famitsu, producătorul Tomoya Asano a declarat că designul jocului sa bazat pe feedback-ul jucătorilor spunând că jocurile genului au fost mai distractive în zilele jocurilor de 8 biți și 16 biți. Povestea va progresa prin conversații cu NPC-uri. Interviul a mai spus că o mare parte din complot va fi lăsată la imaginația jucătorului. Povestea seamănă foarte mult cu epoca de 8 biți. Jucătorul va controla Brandt, un copil trimis să salveze o prințesă răpită. Sistemul de luptă a fost, de asemenea, proiectat în jurul rădăcinilor genului, jocul adaptând un sistem de joc bazat pe turn, în loc de cel mai comun sistem de luptă activ. Un sistem complet de clasă și abilități speciale vor exista pentru a defini și toți membrii de partid. Final Fantasy: Cele 4 Eroii de Lumină au fost lansate în Japonia în toamna anului 2009 și în America de Nord în 5 octombrie 2010.

Brandt, la vârsta de paisprezece ani, trebuie să se prezinte regelui ca obișnuință de a intra bărbat în bărbați. Din nefericire, când Brandt sosește, el îl găsește pe rege teribil supărat. Prințesa Aire, fiica regelui, a fost răpită de Louhi, Vrăjitoarea Nordului. Brandt se hotărăște să o salveze și este alăturat de prietenul său, Jusqua, și de bodyguardul personal al prințesei, Yunita. După ce l-au ucis pe vrăjitoare și s-au întors la Horne, au descoperit că toată lumea a fost transformată în piatră. Cei patru eroi se îndreaptă în direcții diferite pentru a vedea dacă pot rezolva acest mister și, sperăm, împiedică orice alt oraș să cadă victima blestemului. Brandt, un adolescent care locuiește în Regatul lui Horne împreună cu mama lui Kuore. Preferă dreptatea față de nedreptate. Jusqua este un băiat misterios cu păr de argint care deseori fuge când problemele devin prea grele. Yunita este un soldat din Regatul lui Horne, jurat să protejeze și să servească Prințesa Aire. Ea este o fată stoică și serioasă, dar este nervoasă pentru rolul ei. Aire este a doua fiică a regelui Horne, precum și sora mai mică a Prințesei Carino. Din cauza ignoranței lumii exterioare, ea este cel mai îndrăgit erou al grupului.

Toți cei patru eroi principali pot fi redenumiți atunci când se alătură partidului dvs. Sistemul de locuri de muncă în Final Fantasy: The 4 Heroes din Lumina revine în jurul caracterelor care poartă coroane. Există 28 de coroane în total pentru a purta, inclusiv de locuri de muncă independente în cazul în care caracterul de fapt, nu poartă o coroană. Aceste coroane pot fi îmbunătățite folosind un număr specific de cristale, care sunt adesea abandonate de monștrii uciși. Fiecare coroană poate fi modernizată de cel mult trei ori, fiecare oferind o nouă calificare. caracterul poate comuta între diferite sarcini în orice moment pur și simplu prin comutarea pălăriei pe care o poartă. Fiecare coroană oferă un anumit set de competențe care este foarte diferit de omologii lor. Coroanele sunt după cum urmează:

Freelance Outfit

Coroana freelancer nu are nici un beneficiu în afara faptului că nu veți pierde nici un pietre sau obiecte pe moarte. Nu are niciun fel de abilități pentru a fi câștigat de la nivelare, dar abilitatea de a pierde nimic pe moarte face ca acesta să fie un favorit dornic să folosească anumite obiecte specifice, în special „Panglici” din inamicul „Bug Bear”.

The Wayfarer Outfit

căruța de drum are capacitatea unică de a putea scăpa de la luptă și bonusul pasiv pentru a oferi elemente de recuperare o utilizare mai eficientă. Competențele sunt: ​​

Runaway: Pentru 1 AP, există o șansă de a scăpa de luptă, dar

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Final Fantasy: The 4 Heroes of Light" unui prieten