1
Notificările mele
Final Fantasy: All The Bravest

Final Fantasy: All The Bravest

Editează
Final Fantasy: All The Bravest

Social

Dată lansare

17 Ianuarie 2013

Platformă

,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Final Fantasy: All The Bravest este un joc portabil lansat pentru iPhone, iPad și Android, dezvoltat și publicat de Square Enix. Jocul permite jucătorilor să lupte cu dușmani Final Fantasy cu partide masive 32.

Modul de joc în All the Bravest are loc prin deplasarea și atingerea ecranului. Jucătorii încep pe câmpiile din Cornaria de la Final Fantasy I cu o petrecere de dimensiuni normale. Pe masura ce jucatorul progreseaza prin joc, ei castiga nivele prin slefuire si recrutarea de noi aliati pentru partidul lor. Un jucător poate avea până la 32 de personaje Final Fantasy care se luptă în același timp împotriva unui inamic comun.

Combat

Jucătorii nu selectează ce atacuri să folosească împotriva dușmanilor. În schimb, lupta se face prin atingerea sau împingerea personajelor sprite în partida jucătorului. Jucătorii câștigă bătălii, ajustând partidul și atingând și învingând cât de repede pot. Atacurile nu pot fi selectate, iar clasa unui personaj nu joacă nici un rol în rezultatul final al bătăliei. În plus, jucătorii nu pot alege care inamic să atace, jocul o face doar pentru ei. Dacă fiecare personaj din partid moare, jucătorul poate alege între trei opțiuni. El poate să se întoarcă pe hartă și să mărească ceva mai mult pentru a câștiga niveluri și a spori șansa de a învinge șeful. El poate aștepta ca fiecare personaj din partid să fie reînviat (3 minute pe caracter, ceea ce înseamnă că o petrecere plină se va recupera din înfrângere în 96 de minute) sau poate plăti 1,99 pentru a-și revigora întreaga petrecere.

Final Fantasy: Toate cele mai Bravest conține câteva microtranzacții cu patruzeci și patru, care prelungesc durata jocului și modul în care poate fi jucat. Unele dintre aceste microtransacții includ „deblocarea” caracterelor din serie, în timp ce altele deblochează „bilete de bord”, care permit jucătorilor să călătorească în alte lumi. Acest lucru se bazează pe noroc și nu a fost confirmat încă dacă este posibil pentru a debloca mai mult de unul din acelasi personaj.

$ 0.99 convocarea 1 din 35 de caractere pentru a fi utilizabila in partidul jucatorului $ 3.99 – Final Fantasy VII Midgate Ticket $ 3.99 – Final Fantasy X Zanarkand Ticket $ 3.99 – Final Fantasy XIII Archylte Steppe $ 0.99 – Ceas de sticlă x3 $ 1.99 – Ceas de sticlă x8 $ 2.99 – Ceas de sticlă x20

Caractere (toate sunt deblocate ca nivel de jucător în sus)

No.01 – Warrior (FF1) Nr.02 – Knight (FF1) 03 – Măcelul (FFV) nr.04 – Călugăr (FF1) Nr.05 – Hoț (FF1) Nr.06 – Mage alb (FFV) (FFV) nr.14 – Magom (FFIII) nr.10 – Sage (FFIII) nr.11 – Red Mage (FFV) Nr.15 – Summerer (FFV) nr.16 – Berzerker (FFV) nr.17 – Viking (FFV) nr.18 – Samurai (FFV) Nu .19 – Ninja (FF1) nr.20 – Dragoon (FFIII) nr.21 – Ranger (FFIII) nr.22 – Maestrul Bestiei (FFV) nr.23 – Bard (FFIII) nr.24 – Dancer (FFV) 25 – Ceapa Cavaler (FFIII)

Postați în fluxul jocului

Teme

Distribuie "Final Fantasy: All The Bravest" unui prieten