1
Notificările mele
Fighters Destiny

Social

Dată lansare

27 Ianuarie 1998

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Fighters Destiny (cunoscut sub numele de Fighter Cup) este un joc de lupte 3D dezvoltat de Genki (în colaborare cu Opus) și publicat de Ocean (Imagineer în Japonia) pentru Nintendo 64 pe 27 ianuarie 1998.

Pe lângă schema de control simplu (care amintește de Virtua Fighter), Fighters Destiny este cunoscut pentru sistemul său unic de punctare (înlocuind sistemul tradițional bazat pe rundă) bazat pe răsturnarea adversarilor. Este, de asemenea, cunoscut pentru liste de comenzi expandabile (unde jucatorii pot castiga si, uneori, pot pierde noi abilitati pentru luptatorul lor). Mai tarziu a primit o continuare, intitulata Destinul Fighter 2. Impreuna cu grafica si audio, sequel-ul schimbă cea mai mare parte a rubricii și adaugă un nou mod single-player (unde luptele sunt determinate într-un scenariu de joc de bord). În loc de sistemul tradițional bazat pe rundă (în care jucătorii câștigă un punct de victorie fie pentru a distruge barul de viață al adversarului, fie pentru a avea cele mai multe sanse atunci când timerul se epuizează), Fighters Destiny utilizează un sistem unic de punctaj în care jucătorii trebuie să înscrie un număr total de puncte (șapte în mod implicit), făcând următoarele:

(1 pt.) – Defectarea celor mai multe daune atunci când contorul de timp ajunge la limită (defaulted la treizeci de secunde) .RING OUT (1 pt.) – Bate un adversar de pe arena.THROW DOWN (2 pct.) – adversarul.KNOCK DOWN (3 pct.) – bate cu succes un adversar.COUNTER (3 pts.) – Successfull (4 puncte) – lovirea cu succes a unui adversar cu un atac special.

Atunci cand oricare dintre calificarile de mai sus sunt indeplinite, jocul reseteaza ambii luptatori inapoi la mijlocul scenei și reinițializează timerul la zero. Ryuji (maestrul japonez de karate) Abdul (luptător mongol) Tomahawk (profesionist luptător american) Meiling (expert în kung fu chinezesc) Ninja (ninja japoneză) Pierre ) Valerie (luptător german) Bob (luptător brazilian) Boro (luptător elvețian, deblocat prin baterea Arcade Mode) Ushi (vacă de luptă din Hong Kong, deblocată de un minut în Rodeo Record Attack) Robert (robot german de practică robotică, Record Attack în mai puțin de un minut) Joker (clovn rus, deblocat prin înfrângerea tuturor celor 100 de adversari în Record Survival Attack) Maestru (maestru luptător japonez, deblocat câștigând fiecare luptă în Master Challenge)

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Fighters Destiny" unui prieten