1
Notificările mele
Fight of Gods

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1989 718 poziții

Dată lansare

4 Septembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de lupte 2.5D dezvoltat de Digital Crafter independent. Fight of Gods seamănă cu alte jocuri de lupte, cum ar fi Capcom’s Street Fighter IV, astfel încât modelele de caractere sunt 3D, iar bătăliile sunt stabilite în medii ambiante. Fiecare luptător are un set unic de lovituri și atacuri speciale, care trebuie învățate de la inimă și folosite pentru a monta combine spectaculoase pentru a lupta eficient atât cu AI cât și cu alți jucători. Aspectul principal care face ca jocul descris aici să fie diferit de alte jocuri de lupte este tema principală. În joc, un jucător ajunge să controleze eroii care nu sunt obișnuiți, ci zeii. Aceasta include, de exemplu, Iisus Hristos, Buddha, Zeus și Odin. Jocul oferă câteva moduri, dintre care unul este tutorialul care permite unui jucător să se familiarizeze cu caracteristicile abilităților de personajul pe care la ales. În plus, se poate lupta cu adversarii controlați de AI în modul single player și se pot confrunta cu alți jucători în modul multiplayer local.

Mecanici

Principalul aspect care face ca jocul descris aici să fie diferit de alte jocuri este tema sa principală. În joc, un jucător ajunge să controleze eroii care nu sunt obișnuiți, ci zeii. Aceasta include, de exemplu, Iisus Hristos (Creștinism), Buddha (budismul), Zeus (mitologia greacă) și Odin (mitologia nordică). Dezvoltatorii au implementat, de asemenea, în locațiile lor de joc tipice pentru fiecare religie, de ex. Muntele Olympus și Grădina Edenului.

În ceea ce privește gameplay-ul său, Fight of Gods pentru PC / Windows seamănă foarte mult cu jocuri precum Street Fighter IV. Așa cum se potrivește unui joc de 2.5 luptători, Lupta cu zei oferă modele de caractere 3D stabilite în medii 2D. Zeii se pot mișca la stânga, la dreapta, la sărituri și în ghemuire. Atacurile sunt montate cu patru butoane, responsabile pentru lovire și lovire. Desigur, aceste atacuri pot fi aduse în combinații spectaculoase și periculoase – fiecare personaj are propriile sale abilități, o serie de mișcări și lovituri. Sistemul este foarte elaborat, astfel încât, înainte de a lupta cu un alt jucător, trebuie să-și exerseze abilitățile în modul tutorial.

Noutăți

13 September
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Fight of Gods" unui prieten