1
Notificările mele
FIFA Street 2

Social

Dată lansare

3 Martie 2006

Platformă

, , , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

FIFA Street este urmărirea EA BIG la FIFA Street, un joc care a atins statutul de platină. Fifa Street 2 ia sportul extrem de popular de fotbal sau de fotbal și îl transformă într-un joc stilizat, în care baterea unui apărător opus cu trucuri tehnice este cel mai important aspect al gameplay-ului. Jocul are o mulțime de jucători de la scena reală de fotbal. Christiano Ronaldo cu care se confruntă Ronaldinho. Jocul este destul de diferit de jocurile oficiale FIFA sau de seria Pro Evolution. Se joacă cu 3 jucători de câmp și un portar. Mai degrabă decât să se concentreze asupra trecerii pentru a ajunge la obiectivul opus, Fifa Street folosește un sistem numit mutări bate. Diferite trucuri se pot face cu stick-ul analogic drept. În scopul de a bate un jucător, trebuie să fugi până la el, apoi trageți stick-ul drept într-o direcție pentru a iniția o mișcare a bătăilor. Apărătorul și apărătorul urmează ulterior o animație scriptedă a unei mișcări bătătornice, care ar fi destul de greu de tras în viața reală. Cu toate acestea, apărătorul poate încerca să oprească animația înainte de a fi terminat prin tragerea stick-ului analogic însuși. Trebuie să ghicească direcția în care atacatorul trage bastonul analogic și apoi să se potrivească cu mișcarea. În cazul în care fundașul ghiceste corect, el va doborî înapoi driblingul și va lua mingea de la el.

Fifa Street 2 prezintă destul de câteva trucuri. Aveți trucuri regulate care pot fi accesate cu bastonul drept. Apoi, puteți modifica aceste trucuri utilizând R2 (pe PS2) sau L1. Tipul trucului este decis de direcția în care apăsați bastonul analogic. De exemplu, apăsarea bastonului va duce la un truc care va trimite mingea peste capul apărătorului, în timp ce apăsând bastonul în jos, jucătorul va juca mingea prin picioarele apărătorului, un fenomen numit Panna. Există și mișcări de jongla. Jugglingul este un termen de fotbal care implică menținerea unei mingi în aer. Puteți face asemenea trucuri și în Fifa Street 2, folosind L1 și bastonul drept în timp ce stați liniștit. Unii jucători au și trucuri unice. De exemplu, Ronaldinho poate folosi trucul său de semnătură, Gaucho, apăsând simultan L2, R2 și Triunghiul. În plus, există, de asemenea, o multitudine de animații sensibile la context care depind în întregime de poziția jucătorului și de poziția sa față de obiectiv, de exemplu în timpul filmării. În cele din urmă, există jocuri de distrugere a jocurilor. Acestea sunt fotografii speciale, superpowered care sunt aproape imposibil pentru un portar pentru a salva. Cu toate acestea, dacă bateți adversari în timp ce vă aflați în modul Gamebreaker, veți obține bonusuri suplimentare. Dacă bateți un apărător, veți obține două puncte adăugate la scorul dvs. în loc de unul. Dacă bați două din trei, veți primi două goluri adăugate, iar cealaltă parte va pierde un punct. Dacă bateți toți cei trei apărători, notarea Gamebreaker va câștiga automat meciul.

Jocul include jocuri de kick-off, care vor pur și simplu să alegeți o echipă și să jucați. De asemenea, există un mod de carieră, unde veți crea un jucător și apoi veți asambla o echipă formată din jucători din viața reală și creația proprie. Jucătorul dvs. va începe în medie, dar veți câștiga experiență în fiecare meci pe care îl câștigați pentru a vă îmbunătăți membrii echipei. Unele meciuri vă vor oferi noi jucători profesioniști atunci când le bateți. În sfârșit, există și un mod de provocare în care folosiți mecanica jocului de jonglerie.

Acredite Ou Nao (Funk Esquema Morro Mix) – João Marcello BTMscolliAnt Music – HyperAstounded – Bran Van 3000 feat. Curtis MayfieldBabylon Rising – DJ Fresh feat. PendulumBabymaker – Imagine PacificBig – Artificial IntelligenceBite The Bullet – Roni DimensiuneBlood Fire – The Nextmen feat. Dinamita MCCaionagandaia – XRS Land feat. Caio Bernardes & amp; Fernanda PortoCarnival – Shimano & amp; CodeineDefcom 69 (Remix) – Total ScienceFlo Fash

Postați în fluxul jocului

Distribuie "FIFA Street 2" unui prieten