1
Notificările mele
FIFA 20

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2670 1881 poziții

Dată lansare

27 Septembrie 2019

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19958

Eveniment

E3 2019

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital FIFA 20 Ultimate Team FUT Points (PC)
pornind de la
29 lei

Descriere

Propulsat de Frostbite, EA SPORTS FIFA 20 pentru PC aduce la viață două fețe ale jocului mondial – prestigiul scenei profesionale și o nouă experiență autentică de fotbal pe stradă în EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 inovează pe parcursul jocului, FOOTBALL INTELLIGENCE deblochează o platformă fără precedent pentru realismul jocului, FIFA Ultimate Team ™ oferă mai multe modalități de a construi echipa de vis și EA SPORTS VOLTA returnează jocul pe stradă cu o formă autentică de fotbal mic.

FIFA 20 pe PlayStation 4, Xbox One și PC introduce Football Intelligence, o regândire completă a gameplay-ului care deblochează un nivel mai profund de realism al fotbalului. Cu noul flux autentic de joc, momente hotărâtoare controlate de utilizatori și sistem fizic sporit de minge, vei fi pus în centrul momentelor-cheie din fiecare meci pe care îl joci în FIFA 20.

Fluxul autentic de jocuri oferă jucătorilor controlați de AI o înțelegere sporită a timpului, a spațiului și a poziției pe teren, punând un accent mai mare pe jocul controlat de utilizator prin noile Dynamic One-on-One, AI Defensive îmbunătățite și Motion Player Motion. Dynamic One-on-Ones: construit folosind tempo-ul jocului din cele mai bune ligi din lume, un flux de joc revizuit oferă mai multe spații adevărate la viață și ritmul jocului, ducând la mai multe oportunități pe 1, punând accentul pe momentele decise controlate de utilizatori. AI Apărare: o revizuire a sistemului de poziționare și de abordare creează un mediu pentru AI pentru a completa mai bine jucătorul controlat de utilizator. AI va oferi un sprijin defensiv inteligent, în timp ce recompensează și avantajează apărarea utilizatorilor. Miscarea naturală a jucătorilor: cu inovații de locomoție și poziționare, jucătorii AI se mișcă într-o manieră mai naturală și mai compusă decât oricând, creând o mișcare realistă de fotbal pentru toți jucătorii de pe teren. Producătorul de jocuri de plumb Sam Rivera vorbește în profunzime despre caracteristicile inovatoare de joc care vin la FIFA 20.

Momentele decisive vă oferă mai mult control asupra momentelor care determină rezultatul unui meci. De la finalizarea treilea la Controlled Tackling din spate, împreună cu noul joc Strafe Dribbling și Set Piece Refresh, vei avea o contribuție sporită în etapele cheie ale fiecărui joc.

Noul sistem Physics Ball ridică gameplay-ul în FIFA 20 într-un nou nivel de realism, oferind noi traiectorii de împușcare, interacțiuni mai rapide de abordare și comportament bazat pe fizică.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "FIFA 20" unui prieten