1
Notificările mele
Fear the Wolves

Social

Dată lansare

2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Fear the Wolves este un shooter concentrat de multiplayeri dezvoltat de Vostok Games – un studio fondat de co-creatorii S.T.A.L.K.E.R. serie. Vostok Games a creat anterior popularul Survarium. Noul joc a fost publicat pe PC / Windows de Focus Home Interactive. Similar cu S.T.A.L.K.E.R. , Fear the Wolves îl ia pe jucătorul din apropierea uzinei nucleare de la Cernobîl. Dezastrul nuclear care a avut loc în anul 1986 a schimbat foarte mult această zonă.

Mecanici

În Fear the Wolves pentru PC / Windows, acțiunea este prezentată dintr-o perspectivă de prima persoană. În timpul jocului jucătorii participă la meciurile de luptă royale – sunt duși într-o hartă vastă pe care o sută de jucători se confruntă unul cu celălalt. Ultimul om în picioare este câștigătorul. Pentru a câștiga, jucătorii au nevoie de instrumente adecvate – deși meciurile încep cu echipament de bază, arme și gadget-uri pot fi găsite pe hartă. Folosirea lor este necesară pentru victorie.

Merită să ne amintim că ceilalți jucători nu sunt singura amenințare – jucătorii trebuie să se confrunte, de asemenea, cu animale agresive, mutante, diverse anomalii și teritorii corupte cu radiații. Pentru a supraviețui în vizitarea unor astfel de zone, jucătorii trebuie să poarte costume hazmat. Vremea dinamică și ciclul de zi și de noapte fac și luptele mai interesante.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Fear the Wolves" unui prieten