1
Notificările mele
Farming Simulator 19

Social

Evaluare

8.2/10 din 5 voturi

Popularitate

564 500 poziții

Dată lansare

20 Noiembrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Farming Simulator 19 pentru PC / Windows este o nouă tranșă a unei serii populare de simulatoare agricole. Jocul oferă trei locații deschise pline de diverse sarcini și mașini care pot fi utilizate în timpul agriculturii. Farming Simulator 19 a fost dezvoltat de GIANTS Software și, similar cu cele din anii precedenți, a fost lansat atât pentru PC-uri, cât și pentru console.

Mecanici

Când vine vorba de mecanică, Farming Simulator 19 evoluează anumite concepte observate în tranșele anterioare ale seriei. Jocul oferă trei locații deschise și o mulțime de conținut nou – culturi, unelte, animale (jocul introduce ca de exemplu cai), vehicule (sute de mașini disponibile – o nouă înregistrare în istoria seriei), ceea ce face jocul proaspăt chiar și pentru seriile „veterani.

În afară de sarcini simple, cum ar fi transportul lemnului, recoltarea sau conducerea mașinilor și a mașinilor diverse, am rămas cu abilitatea de a cumpăra terenuri și de a vinde culturile noastre. Mai mult decât atât, Farming Simulator 19 oferă posibilitatea de a personaliza aspectul agricultorului nostru, îmbunătățește AI al angajaților controlați de calculator și introduce mecanisme complete de redirecționare care ar trebui să facă jocul mai ușor pentru noii jucători.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Farming Simulator 19" unui prieten