1
Notificările mele
Farm Manager 2018

Social

Evaluare

7/10 din 2 voturi

Popularitate

3495 1 poziție

Dată lansare

5 Aprilie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , ,

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3254

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Farm Manager 2018 este un joc de strategie economie dezvoltat de software-ul polonez Cleversan. În joc, un jucător își asumă rolul unui manager modern al fermei arabile și are sarcina de a planta peste douăzeci de tipuri de culturi, de a avea grijă de plante și de a recolta ceea ce seamănă. Există, de asemenea, opțiunea de a reproduce animalele. Cu timpul, un jucător obține accesul la produsele gata, pe care le poate utiliza pentru a-și îmbunătăți procesele de producție. În plus, se pot angaja lucrători suplimentari și o gamă largă de mașini agricole. Pentru a-și administra bine ferma, trebuie să construiască clădiri și să acorde atenție schimbărilor climatice. Totul trebuie să fie echilibrat pentru a gestiona corect veniturile și costurile. Jocul oferă o campanie pentru un singur jucător, care cuprinde scenarii separate cu sarcini speciale de realizat, precum și modul gratuit în care se poate dezvolta ferma fără limitări sau sarcini predefinite.

Mecanici

Inițial, un jucător ajunge să controleze o fermă mică și este însărcinat să-l transforme într-un gigant agricol. Jocul oferă peste douăzeci de tipuri de culturi, fructe și legume. Se poate avea grijă de afacerea sa agricolă cu ajutorul lucrătorilor săi sau prin folosirea unor utilaje diferite. Mai mult, un jucător trebuie să tindă plantele (de exemplu prin irigarea lor) și să le acorde atenție după momentul recoltării, deoarece culturile pot fi depozitate pentru o perioadă limitată de timp.

Eliberarea de către Farm Manager 2018 a PC / Windows nu se limitează doar la prelucrarea apei. Dezvoltatorii nu au uitat opțiunea de a reproduce animalele pentru carne și de a produce, de ex. lapte, ouă și miere. Atunci când gestionează afacerea agricolă, trebuie să vizitezi în mod regulat medicii veterinari și inseminatorii.

Un jucător primește la dispoziție aproape patruzeci de mașini agricole diversificate. Se poate achiziționa atât vehicule noi, cât și vehicule uzate; cu toate acestea, acestea din urmă sunt mai vulnerabile la defecțiuni. Mai mult, în timpul jocului, un jucător poate ridica mai multe tipuri de clădiri care includ, de ex. garajele și fabricile de procesare care produc unt, brânză și lapte direct din ferma proprie. Un jucător trebuie să acorde atenție schimbărilor climatice și anotimpurilor din an care îi afectează afacerea (de exemplu, cu inundații, secete și înghețuri).

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Farm Manager 2018" unui prieten