1
Notificările mele
FAR: Lone Sails

Social

Dată lansare

17 Mai 2018

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4201

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Jocul de debut al studioului indie studio Mr. Whale’s Game Service, proiectat cu ajutorul modului single player. Producția se află într-o lume ruinată, pe care o traversați într-un vehicul neobișnuit care seamănă cu o combinație de barcă și tren. Modul de joc în Far: Lone Sails se concentrează pe explorarea locațiilor în căutarea unor elemente, care vă permit să supraviețuiți. Totuși, în loc să cauți alimente sau să construiești adăposturi, trebuie să ai grijă de vasul tău. Aveți nevoie de combustibil pentru a-l conduce, piese pentru a le menține, și upgrade-uri, care deblochează destinațiile nedisponibile anterior. Far: Lone Sails are un design artistic minimalist și o coloană sonoră potrivită, care creează o atmosferă potrivită.

Poveste

Jocul se află într-o lume ruinată, unde încercați să supraviețuiți. Pentru a realiza acest lucru, aveți nevoie de un vehicul neobișnuit, asemănător cu un tren, pe care îl folosiți pentru a traversa fundul mării uscate, pline de naufragii, submarine abandonate și altele asemenea.

Mecanici

Gameplay-ul se concentrează asupra locațiilor perusing în căutarea elementelor care vă permit să supraviețuiți. Producția, însă, nu este un joc tipic de supraviețuire, în care trebuie să căutați alimente, să construiți adăposturi etc. În schimb, trebuie să aveți grijă de vehiculul dvs. Aveți nevoie de combustibil pentru a-l conduce, piese de schimb pentru a remedia elementele rupte și upgrade-uri care vă permit să ajungeți la locații nedisponibile anterior.

Far: Lone Sails pentru PC / Windows este un joc single-player. Mecanicii sunt ușor de învățat datorită unui sistem de control intuitiv. Jocul nu conține tutoriale sau instrucțiuni extinse.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "FAR: Lone Sails" unui prieten