1
Notificările mele
Far Cry: New Dawn

Social

Evaluare

7.3/10 din 3 voturi

Popularitate

3021 11 poziții

Dată lansare

15 Februarie 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Far Cry: New Dawn este o altă parte a celei mai bine vândute serii FPS, realizată de Ubisoft. Pentru prima dată în istoria ciclului, dezvoltatorii au decis să creeze o continuare directă a producției precedente de pe această placă – în acest caz Far Cry 5.

Actiunea din Far Cry: New Dawn are loc dupa evenimentele prezentate in Far Cry 5. Saptezeci ani au trecut de la razboiul nuclear, dintre care America de Nord, printre altele, a fost o victima. Iarna nucleară a scăzut deja și a fost urmată de așa-numita „super-înflorire” – pământul este înconjurat de vegetație densă, în special flori colorate.

În timpul jocului ajungem la versiunea postapocaliptică a județului Hope. Ca eroină sau heroină auto-creată, trebuie să ne confruntăm cu o armată de mătreață numită Highwaymen, care călătorește în întreaga țară (sau mai degrabă ce a mai rămas din ea) și este condusă de doi gemeni negri, Mickey și Lou.

Protagonistul poate folosi ajutorul aliaților, printre care se numără și locuitorii așezării Prosperitate, care este baza sa, precum și câinele Akita pe nume Timber sau chiar un mistret sălbatic înverzit – Horatio. Animale de companie, la fel ca lunetistul Nana, hrănesc rîndurile așa-numitelor „arme de închiriat”.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Far Cry: New Dawn" unui prieten