1
Notificările mele
Fantastic Contraption

Social

Dată lansare

5 Aprilie 2016

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Limbă

, ,

Website

Website oficial

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Fantastic Contraption este un joc de realitate virtuală în care jucătorul construiește contrapțiuni pentru a muta un orb roz într-un scop roz prin orice mijloace la dispoziția lor. În loc să dai jucătorului o mulțime de instrumente cum ar fi The Incredible Machine, jocul oferă jucătorilor foarte puține instrumente pentru a încuraja combinațiile creative ale acestor instrumente. Jocul este, de asemenea, un remake al unui joc de fizică cu 2D același nume. NameDescriptionImagePink OrbGet la obiectivPink GoalGet orb aici Rods de lemnStretchable, obiectele nu pot trece prinWater StickStretchable, obiectele pot trece prinWheelRolls într-o singură direcție atunci când ceva este atașatNevo CatFloating toolbox care poate fi convocat și mâncat Substance lipicios poate fi atașat pe articulații pentru a preveni rotația sau pentru a adăuga tracțiune. HelmetCan să fie plasat pe cap pentru a intra în dimensiunea meniului

​​Fantastic Contraption susține o soluție de streaming realitate mixte pentru utilizatorii finali pe care dezvoltatorii i-au folosit pentru a prezenta jocul pe Twitch.

Utilizatorii care au acces la un ecran verde pot sa-si dezvaluie fundalul si sa se inscrie in lumea jocurilor. In 1.5.0 Kaiju Update, jucatorii sunt capabili de a-si masura propriile experiente, pentru a atenua problemele cu limite de urmărire limitate, cum ar fi cu Oculus Touch. HTC Vive în aprilie 2016, ca parte a unui pachet pentru setul cu cască, împreună cu Job Simulator și Tilt Brush. Jocul a fost lansat mai târziu în decembrie 2016 pe Oculus Home cu lansarea perifericului Oculus Touch . Suportul Oculus Touch este de asemenea disponibil din versiunea Steam VR a jocului.

O lansare Playstation VR a fost anunțată pentru primăvara anului 2017.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Fantastic Contraption" unui prieten