1
Notificările mele
Fallout 76

Social

Alegerea noastră

Evaluare

7.8/10 din 4 voturi

Popularitate

2394 4 poziții

Dată lansare

14 Noiembrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Moduri de joc

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Fallout 76 (PC)
la doar
70 lei

Descriere

Fallout 76 este un spin-off al popularei serii RPG postapocaliptice și un joc online de supraviețuire multiplayer cu elemente de rol. Ca si Fallout 3 si 4, a fost dezvoltat de Bethesda Game Studios (cunoscuta si pentru The Elder Scrolls V: Skyrim) si echipa de dezvoltare a Bethesda Austin.

Încă o dată, jucați ca un rezident al Vaultului – un adăpost care a salvat rămășițele omenirii în timpul Marelui Război Nuclear, care a început și sa încheiat în 2077. Povestea începe în epoca Vault 76, localizată lângă Washington, în zona cunoscută ca statul Virginiei de Vest.

Locul nu diferă mult de alte astfel de adăposturi construite de Vault-Tec, dar locuitorii săi realizează planul inițial al reconstrucției corporațiilor în SUA, la 25 de ani de la dezastru, începând cu mult-așteptata zi de recuperare. Jucătorii iau rolurile de pionieri, care traversează pajiștile, căutând locuri pentru omenire să se stabilească din nou.

Mecanici

Fallout 76 este un joc sandbox, focalizat pe jocul multiplayer cu conexiune la internet constantă. A însemnat că multe dintre personajele pe care le întâlniți sunt controlate de alți jucători (deși nu puteți vedea sute de pe ecran simultan). În timp ce poți să te plimbi singur, uneori poți să te poticni, adică un jucător ostil, care vrea să te jefuiască. Cu toate acestea, nu toată lumea te vrea mort și întâlnirea aleatoare poate fi, de asemenea, începutul unei colaborări de lungă durată.

Lumea din joc este cu patru cronometre mai mare decât cea din Fallout 4. A fost împărțită în șase regiuni variate, cu stiluri distincte și tipuri de căutări. Deșeurile se pot schimba și într-un mod dinamic – există multe silozuri subterane de arme nucleare ascunse în Virginia de Vest, iar atunci când vă puneți mâinile pe lansarea de coduri, puteți trimite un nuke în orice loc pe harta aleasă de dvs. pentru ao schimba drastic și găsiți resurse rare.

Resursele pot fi utilizate în clădirea punctelor de lucru. Tabăra. Instrumentul seamănă cu sistemul de creare și dezvoltare a avanposturilor de la Fallout 4. Cu toate acestea, nu se limitează doar la anumite locuri de pe hartă, deoarece puteți să vă luați „setul de instrumente” oriunde și să construiți ceea ce doriți. Dar un avanpost bun poate atrage monștrii, bandiți și alți invitați nedoriți.

La fel ca în jocurile Fallout anterioare, puteți să vă creați personajul și să îl dezvoltați folosind programul S.P.E.C.I.A.L. sistem. Cu toate acestea, datorită aspectului online al jocului, Fallout 76 nu prezintă sistemul tactic de vizare cunoscut sub numele de V.A.T.S.

Imagini

Imagini Fallout 76
Imagini Fallout 76
Imagini Fallout 76
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Fallout 76" unui prieten