1
Notificările mele
Fallen Legion+

Social

Evaluare

6/10 din 2 voturi

Popularitate

5662 389 poziții

Dată lansare

5 Ianuarie 2018

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

, , ,

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3936

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Fallen Legion+ povestește despre Cecille – o prințesă care domnește peste Fenumia în lipsa tatălui ei decedat. Cecile are acces la o carte misterioasă, inteligentă care conține secretul înscrierii vieții în armamentul de oțel. Din nefericire, se pare că împărăția nu este atât de sigură cum a fost o dată, forțând regina să-și ia brațele și să se confrunte cu pericolul.

Legiunea Fallen: Flames of Rebellion spune aceeași poveste … dintr-un alt punct de vedere. De data aceasta, ne asumăm rolul lui Legatus Laendur, un general trădător care încearcă să distrugă împărăția lui Fenumia. Evenimentele din ambele jocuri intersecteaza in locurile cheie, creand o poveste unica care trebuie sa fie experimentata pe cont propriu.

Mecanici

Acțiunea Fallen Legion+ pentru PC / Windows este văzută dintr-o perspectivă de derulare laterală (în 2D), care amintește de ritmurile clasice, cum ar fi Golden Axe sau Double Dragon. Cu toate acestea, în opoziție cu titlurile menționate mai sus, Fallen Legion+ este o acțiune RPG cu un sistem de luptă similar celui întâlnit în profilul Valkyrie – jucătorul are acces la câteva caractere în același timp. Fiecare dintre eroii disponibili este echipat cu o gamă largă de abilități utile – utilizarea lor este principala provocare a jocului.

Secvențele de acțiune sunt legate între ele cu scenele animate, care dezvoltă povestea fiecărui joc. În mod interesant, opțiunile întreprinse în cursul scenelor cut-out deblochează cărți speciale care sunt folosite pe câmpul de luptă, oferind diferite energii cum ar fi vindecarea sau rezistența.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Fallen Legion+" unui prieten