1
Notificările mele
F-Zero: Maximum Velocity

Social

Dată lansare

21 Martie 2001

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Viteza maxima a fost dezvoltata Nd Cube ca titlu de lansare pentru Game Boy Advance. Viteza maximă și versiunea originală F-Zero au multe în comun, deoarece fiecare a fost lansat pentru sistemele respective ca o piesă de prezentare pentru capabilitățile sistemelor. Viteza maximă are un stil grafic foarte asemănător cu originalul F-Zero, folosind modulul 7 pentru a simula grafica 3D. Maximum Velocity este singurul titlu F-Zero care nu include Captain Falcon sau alți curse din originalul F-Zero. Stilul de artă al jocului este foarte asemănător cu originalul F-Zero

Modul de joc în viteza maximă este extrem de similar cu toate jocurile anterioare F-Zero, dar este cel mai similar cu originalul F-Zero. În viteza maximă există o serie de Grand Prix, fiecare cu câte cinci piste la cursa. Jocul implică pilotarea meșteșugurilor futuriste de curse pe piste cu obiectivul principal fiind de a intra pe primul loc până la sfârșitul cursei. Pe măsură ce fiecare tur este terminată, jucătorul trebuie să fie în clasament suficient de ridicat în cursă, altfel este eliminat. Cu fiecare set de grand prix-uri piesele vor deveni treptat mai greu. Există, de asemenea, o alegere de dificultate pentru a alege de la fiecare Marele Premiu, iar acest lucru va schimba abilitatea oponenților computerului într-o cursă. Există patru premii mari în joc – seria Pawn, Knight Series, Bishop Series și Queen Series.

A existat, de asemenea, o componentă multiplayer la viteza maximă. Este vorba de până la patru jucători care au un cablu de conectare Game Boy și există opțiunea de a utiliza fie o opțiune cu mai multe carduri, fie o opțiune de carte unică. Există mai multe caracteristici atunci când se folosește un joc multi-card și poate fi redată o întreagă serie de piese împotriva altor jucători. În timp ce cu jocul unic de cărți a fost limitat la o singură pistă la care să participați.

Există patru vehicule de la care trebuie să alegi chiar la începutul vitezei maxime și există șase vehicule care nu pot fi înlocuite. Cele patru vehicule disponibile sunt: ​​ Hot VioletFireballJ.B. CrystalWind Walker

Celelalte șase vehicule care sunt provocări care nu pot fi deconectate până acum sunt Fiecare mașină are propriile sale statistici specifice, implicate în mod obișnuit în ceea ce privește viteza, manevrarea și creșterea puterii. Statisticile afectează foarte mult fiecare cursă, iar jucătorul ar trebui să găsească și opțiunea cu care se confruntă cel mai mult.

Postați în fluxul jocului

Teme

,

Distribuie "F-Zero: Maximum Velocity" unui prieten