1
Notificările mele
Everybody’s Golf

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4383 135 poziții

Dată lansare

29 August 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O altă tranșă a lui Everybody’s Golf, o serie care însoțește diferite console Sony. Ca și în cazul introducerilor anterioare din seria, noul Everybody’s Golf este un joc sportiv arcadă pentru fanii de golf. Deși modul de joc este mult mai accesibil decât în ​​simulatoare, învățarea completă a jocului durează mult, deoarece terenurile de golf sunt controlate de fizica realistă. Everybody’s Golf introduce câteva noutăți în comparație cu înregistrările anterioare. Primul este dezvoltarea și personalizarea personajelor. La început jucătorul determină aspectul și hainele personajului lor și apoi îmbunătățește abilitățile personajului prin îndeplinirea unor sarcini specifice. O altă noutate importantă sunt terenurile de golf complet deschise. Jucătorul poate să se miște liber, să alerge sau chiar să le conducă într-un vehicul special. În plus față de modul single player, Everybody’s Golf pentru PlayStation 4 oferă moduri multiplayer. Există mai multe moduri de joc disponibile: concurs, cooperare și sarcini speciale opționale.

Mecanici

Similar tuturor introducerilor anterioare din serie, jocul New Everybody’s Golf pentru PlayStation 4 este un joc de arcade pentru iubitorii de golf care preferă un joc mai accesibil decât simulatorii profesioniști. Cu toate acestea, ceea ce este important este faptul că, în ciuda accesibilității jocul nu este simplu – învățarea completă a gameplay-ului său necesită timp datorită mecanicii realiste și fizicii.

Dezvoltatorii nu au introdus modificări drastice la formula introducerilor anterioare. În schimb, au adăugat câteva elemente noi. Mai presus de toate, acum este posibilă crearea și personalizarea personajelor. În timp ce anterior playerul încearcă să deblocheze noi personaje cu abilități speciale, acum se face diferit. În primul rând, jucătorul își stabilește aspectul și hainele personajului său și apoi își îmbunătățește abilitățile îndeplinind anumite sarcini.

O altă noutate interesantă este terenurile de golf deschise. În loc de teleportare, jucătorul călătorește între găuri prin mersul pe jos, alergând sau folosind un vehicul special.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Everybody’s Golf" unui prieten