1
Notificările mele
Europa Universalis 4: Cradle of Civilization

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3781 644 poziții

Dată lansare

16 Noiembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3514

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Europa Universalis 4: Cradle of Civilization este un expansion pentru Europa Universalis 4

Descriere

O altă extensie a popularului joc de strategie Europa Universalis 4 dezvoltat de Paradox Development Studio. Cradle of Civilization se concentrează pe extinderea caracteristicilor legate de Orientul Mijlociu și imperiile musulmane. Acesta introduce multe soluții noi, cum ar fi noi tipuri de guverne, posibilitatea de a crea școli musulmane care să permită jucătorului să crească puterea diplomatică și posibilitatea de a crea politici de tranzacționare prin atribuirea de misiuni comercianților – misiunile nu sunt neapărat concentrate pe câștigarea banilor. Lista principalelor noutăți este completată de: o influență mai mare asupra armatei (de exemplu, este posibilă crearea unei discipline militare) și opțiunea de a abuza anumite provincii (banii simpli sunt echilibrați prin dezvoltarea mai lentă pe termen lung). Toate acestea se bazează pe aceeași tehnologie ca cea folosită în jocul de bază și nu introduc nicio noutate graficii sau sunetelor din joc.

Mecanici

Europa Universalis 4: Cradle of Civilization pentru PC / Windows se concentrează pe Orientul Mijlociu și pe imperiile musulmane. Suplimentul introduce multe caracteristici noi, schimbări și îmbunătățiri, inclusiv noi tipuri de guverne: un guvern persan, moștenitori ai Timurului și Mamluk egiptean. În plus, dezvoltatorii oferă jucătorilor posibilitatea de a crea politici de tranzacționare – prin atribuirea de misiuni comercianților (nu necesare celor axați pe obținerea de bani), jucătorul se poate pregăti pentru invazii sau pentru răspândirea islamului.

În plus, acum este posibil să se creeze școli Islamice – ei generează adepți care învață despre religie și credință. Aceasta oferă jucătorului posibilitatea de a-și crește puterea diplomatică într-o regiune. Lista celor mai importante noutăți se încheie cu un impact mai mare asupra armatelor (introducerea disciplinei militare permite oprirea folosirii mercenarilor în favoarea soldaților obișnuiți) și posibilitatea de a abuza de anumite provincii. Acestea din urmă oferă venituri ușoare și forță de muncă, dar încetinește dezvoltarea pe termen lung.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Europa Universalis 4: Cradle of Civilization" unui prieten