1
Notificările mele
ESport Manager

Social

Dată lansare

18 Iunie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , ,

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

După cum sugerează și titlul, ESport Manager permite jucătorilor să devină managerul unei echipe de jucători care participă la competițiile de e-sport. La începerea jocului, trebuie să-ți creezi echipa proprie – în afară de selectarea naționalității și a logo-ului, jucătorii pot alege și genul în care se va specializa echipa lor – FPS sau MOBA.

Apoi, jucătorii pot trece la atingerea obiectivului lor care necesită dezvoltarea unei rutine adecvate de pregătire – protegeții lor trebuie să joace jocuri, dar și să-și îmbunătățească abilitățile și să aibă grijă de fizicul lor. Ultima parte se poate face prin servirea meselor potrivite, exerciții la sala de sport, distracție și dormire suficient de lungă. Toate acestea permit jucătorilor să obțină noi abilități speciale (există 40 de abilități individuale și douăzeci de echipe). Folosirea lor în mod corespunzător în timpul meciurilor are drept rezultat o eficiență mai mare atunci când concurează cu alte echipe.

În timpul meciurilor, puteți face mult mai mult decât să observați situația – înainte de începerea meciului, trebuie să dezvoltați o strategie, să selectați eroi, arme, articole și avantaje folosite de anumiți membri ai echipei dvs. Puteți chiar să influențezi comportamentul jucătorilor (defensiv, ofensiv, echilibrat). În timpul unui meci, puteți schimba deciziile dvs. – perspectiva de sus în jos vă permite să validați eficiența strategiei dvs. și să o modificați, atât în ​​jocurile FPS, cât și în jocurile MOBA.

Veți primi bani pentru victorii consecutive în timpul turneelor ​​sponsorizate, unde e-sportivi se confruntă cu câteva zeci de echipe opuse. De asemenea, se pot câștiga bani prin semnarea contractelor și prin activitatea de social media a membrilor echipei. Banii câștigați pot fi cheltuiți pentru a vă dezvolta sediul central și pentru a achiziționa echipamente noi.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "ESport Manager" unui prieten