1
Notificările mele
Elite: Dangerous

Social

Alegerea noastră

Evaluare

7.8/10 din 8 voturi

Popularitate

2370 din 6270 jocuri

Dată lansare

16 Decembrie 2014

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Finanțare

Virtual Reality

Moduri de joc

,

Limbă

, , , ,

Website

Website oficial

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Elite: Dangerous (PC)
pornind de la
155 lei

Descriere

Luptă, fă comerț și vânează-ți drumul printr-o galaxie uriașă cu milioane de stale în Elite: Dangerous. Poți face bani printre marile sisteme stelare, distrugând navele pirat – colectând recompensele, sau chiar atacând comercianții și colectându-le mărfurile – ce la rândul lor vor pune o recompensă pe capul tău.

Imagini

Imagini Elite: Dangerous
Imagini Elite: Dangerous
Imagini Elite: Dangerous
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

Un joc foarte frumos, care nu e totusi pentru toate gusturile. Odata ce inveti sa-l joci si o sa dureze pana o sa inveti (m-am uitat pe youtube, am facut tutorialele, m-am inscris intr-un grup care sa ma indrune) este un joc superb. Daca te chinui insa sa navighezi prin spatiu cu tastatura si mouse, e frustrant. Am achizitionat un HOTAS si din acel moment experienta se schimba total.

cerody@yahoo.comN7rankothn7rankothN7rankothLevel 18 - 817 - 25 Noiembrie 2017 - in hubul jocului Elite: Dangerous

L-am evaluat la 7 deoarece m-a dezamagit la capitolul miscare.Efectiv nici pe gamepad, nici pe joy-stick nu se misca pardon de-abia se misca iar pe tastatura un pic mai repede.Lam luat anul trecut cu update-uri cu tot, efectiv nu se poate juca!!! Nu exclud si variantele in care poate sunt eu de vina, poate nu ruleaza pe Windows 10 ; cu toate acestea l-am incercat si pe doua PC-uri ale unor prieteni de familie si NIMIC! Aceeasi problema ca la mine! Nu mai spun ca se deschide foarte greu! PACAT!...si o spun cu toata sinceritatea la capitolul grafica, realism, viteza, miscare ( mai ales din trailere ce se vede ) concureaza puternic pe Everspace.Imi pare rau si pentru ca l-am cumparat si il tin pe Steam in Library DEGEABA, de cantitate ! Mai am totusi sperante, tot sper sa fie vina mea, o neatentie la o incompatibilitate ceva nu stiu astept lamuriri, sugestii.

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului Elite: Dangerous

Distribuie "Elite: Dangerous" unui prieten