1
Notificările mele
Earthfall

Social

Evaluare

6/10 din 1 vot

Popularitate

5147 80 poziții

Dată lansare

26 Aprilie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , ,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Povestea prezentată în Earthfall este o variantă a povestilor clasice de invazie extraterestră. Un meteor sa prăbușit pe Pământ, provocând un dezastru major. A cauzat haos copleșitor. În timp ce forțele de menținere a păcii încearcă să facă față crizei, sa descoperit că meteoritul a fost doar primul pas al unui plan mai mare: Pământul a fost invadat de străini care pot folosi ostroave de creaturi periculoase. Primele lovituri au fost terifiante pentru omenire, dar speranța rămâne. Soarta Pământului este în mâinile oamenilor obișnuiți. Jucătorul își asumă rolul uneia dintre cele patru persoane care încearcă să oprească invazia: Maya, Roy, Danny și Jonas.

Modul de joc în Earthfall se concentrează pe eliminarea dușmanilor și completarea obiectivelor tactice atribuite unei misiuni. Împreună cu alți trei utilizatori, jucătorii prelucrează pozițiile strategice și luptă cu diferiți dușmani (inclusiv drone și monștrii giganți și mașini) prin folosirea unor tactici variate.

Jocul are câteva trăsături care o deosebesc de titlurile similare. Este posibil să utilizați imprimante 3D avansate pentru a crea diverse arme folosite pentru eliminarea străinilor. Jucătorii nu au libertate completă în crearea armei, dar există planuri pentru câteva zeci de instrumente disponibile în joc. O altă mecanică interesantă este posibilitatea de a crea fortificații (garduri, turnuri) care fac lupta mai ușoară.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Earthfall" unui prieten