1
Notificările mele
Earth Defense Force 5

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2763 187 poziții

Dată lansare

7 Decembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 48 - 5053

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Cea de-a cincea tranșă majoră a shooter-ilor japonezi, cunoscuți de a treia persoană, de la Sandlot. Povestea Earth Defense Force 5 continuă povestea cunoscută de predecesorii săi. Pământul este atacat din nou de străini, iar jucătorii, care reprezintă organizația eponimă, trebuie să respingă invazia. Din punct de vedere mecanic, titlul nu se abate de la formula tipică a seriei. Acțiunea este prezentată din perspectiva persoanei terțe. În inima gameplay-ului este eliminarea dușmanilor cu folosirea unui arsenal de arme variat. Obiectivele noastre sunt, în primul rând, tot felul de insecte supradimensionate, iar cheia succesului este de a elabora tactica potrivită. Pentru exterminarea forțelor inamice, ni se acordă puncte care pot fi apoi cheltuite pe diverse bonusuri. În comparație cu tranșa anterioară a seriei, grafica modernizată este o suflu de aer proaspăt. În plus, dușmanii de pe ecran sunt mult mai numeroși decât oricând.

Mecanici

Modul de Earth Defense Force 5 nu se abate de la formula la care ne-au obișnuit predecesorii săi. Prin urmare, acesta este încă un shooter dinamic al treilea persoană. În centrul jocului se elimină dușmanii folosind un arsenal variat. Există pistoale de mașină și puști de lunetist, arme cu laser, explozivi și un lansator de rachete la dispoziția noastră. Accesul la un anumit tip de armă este determinat de clasa de caractere pe care am selectat-o. Acestea sunt îmbogățite în ceea ce privește specializarea, echipamentul și alte opțiuni disponibile pe câmpul de luptă. Este, de asemenea, de menționat că vehiculele militare, inclusiv tancurile, choppers și mechs, de asemenea, iau parte la luptă.

Obiectivele noastre sunt în general insecte supradimensionate: corni, păianjeni și furnici. Cu toate acestea, există și alți oponenți în felul nostru, inclusiv șopârle bine înarmate. Cheia succesului este de a lansa o tactică unică. Punctele pe care le-am câștigat pentru exterminarea forțelor inamice pot fi cheltuite pe diverse bonusuri, cum ar fi posibilitatea de a cita întăriri.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Earth Defense Force 5" unui prieten