1
Notificările mele
EA Sports UFC 3

Social

Dată lansare

2 Februarie 2018

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5113

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

„The Notorious” Conor McGregor aduce un nou nivel de inspirație pentru UFC 3. Colectați și personalizați luptători reali ca Conor McGregor și Anderson Silva pentru a construi echipa finală. Bosster luptători individuali, sau întreaga echipă, atunci când împerecheați mișcări specifice care acordă stimulează pentru un avantaj strategic. Sari la noi provocări Solo noi actualizate dinamic pentru a vă îmbunătăți abilitățile și pentru a debloca recompensele în joc. În UFC 3, vei putea să lupți cu cei mai buni sportivi din istoria UFC și MMA. De la dominația lor în Octagon la prezența lor în afara ei, acești cinci campioni UFC se numără printre cele mai mari din toate timpurile.

Mecanici

Fiecare lovitură de pumn, lovitură, bloc și contor a fost recapturată și reconstruită în EA SPORTS ™ UFC® 3 folosind tehnologia Real Player Motion (RPM). Cu peste 5.000 de animații noi capturate și reconstruite de la sol, puteți să vă deplasați acum, să loviți și să creați combinații fără sudură cu fluiditatea și libertatea celor mai buni luptători din lume. Alunecați și loviți în plină mișcare pentru a executa contraatacuri periculoase, adăugând noi niveluri de strategie și concurență la fiecare luptă. Noul sistem de distrugere introduce mai multă tensiune și emoție pe baza strategiei de risc vs. recompensă. Poziționarea, poziția și vulnerabilitatea luptătorului au acum un efect și mai mare asupra impactului fiecărei greve, făcând fiecare lovitură să aibă ocazia de a termina lupta sau să vă lase deschisă la o lovitură devastatoare.

Cele mai mari vedete din UFC se mișcă și se simt exact așa cum o fac în viața reală, mulțumită personalităților de luptă replicate. De la combo-ul de patru lovituri al lui Conor McGregor până la combinațiile de lovitură și decolare ale lui Demetrius Johnson, UFC 3 realizează acum tendințele de viață ale unora dintre cei mai mari luptători ai UFC, permițându-vă să executați cele mai periculoase combinații așa cum le fac.

Mii de animații noi de grevă înseamnă că fiecare lovitură poate fi aruncată în timp ce se menține impulsul de luptă, permițându-vă să vă înconjurați adversarul în timp ce aruncați un cârlig, loviți-i cu un contor direct pe retragere sau presați-i împotriva cuștii cu combinații. Fiecare luptător din joc are la dispoziție o varietate de combinații de lovituri, făcându-le o armă pe care o puteți învăța să o stăpâniți în interiorul Octagonului. Grevele pot fi, de asemenea, aruncate din alunecări și lunges, sau feinted prin apăsarea butonului bloc, permițându-vă să momeală adversarul dvs. în a face o greșeală și crearea de oportunități strategice pentru contraatacuri devastatoare.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "EA Sports UFC 3" unui prieten