1
Notificările mele
Dragon Quest X: Mezameshi Itsutsu no Shuzoku Online

Dragon Quest X: Mezameshi Itsutsu no Shuzoku Online

Editează
Dragon Quest X: Mezameshi Itsutsu no Shuzoku Online

Social

Dată lansare

2 August 2012

Platformă

, , , , , ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dragon Quest X: Mezameshi Itsutsu nu Shuzoku Online (The Wake of the Five Tribes Online) a fost dezvăluit de Square-Enix în timpul unei conferințe Dragon Quest pe data de 05 septembrie 2011. Jocul este un MMORPG lansat atât pentru Wii cât și pentru Wii Wii U cu porturi ulterioare la dispozitive Android, PC și Nintendo 3DS. Square Enix au anunțat, de asemenea, că jocul va fi adus la Nintendo Switch. Versiunea Wii a jocului a fost lansată în Japonia la 2 august 2012, cu o taxă de abonament de bază de 1000 de yeni timp de 30 de zile . Wii U lansat în Japonia în primăvara anului 2013. Versiunea Nintendo 3DS, dezvăluită la începutul lunii iulie 2014, folosește tehnologia cloud-streaming pentru a transmite jocul Nintendo 3DS. Acest lucru permite o calitate grafică la nivel de consolă și o redare pe platformă cu versiunile Wii și Wii U ale jocului. Cu toate acestea, deoarece jocul rulează pe serverele Square Enix și este difuzat de acolo, acesta nu suportă afișarea 3D stereoscopică. Butoanele lipsă găsite pe celelalte sisteme vor fi prezentate ca pictograme pe ecranul tactil 3DS.

Caracteristici:

3DS Streetpass este suportat printr-o aplicație separată. și Nunchuck, tastatura clasică ControllerUSB poate fi folosită. Jocul folosește un dispozitiv USB de un fel de gestionare a datelor. Unele jocuri pe platformă cu Wii și Wii U și 3DS. Protagoniștii sunt o pereche de frați orfani în satul mic din Etene. Etene este, de asemenea, locuința locuitorilor Shini, un băiat calm și de încredere, și bunica sa Aba, un feisty altar fetiță. După o porțiune inițială a jocului jucat ca om, caracterul jucătorului este renăscut ca o cursa de monstru. Jucătorul poate alege între cinci curse pe care personajul lor le va juca în partea principală a jocului.

Jocul are cinci triburi jucabile, fiecare cu un continent diferit în lumea Astordiei. p> Ogres sunt umanoizi înalți, cu coarne, roșii, cunoscuți pentru puterea și curajul lor. Ei vin din continentul Ogreed (sau Ogrelead). Ogreed are tipuri variate de teren, inclusiv o zonă de tip tundru înzăpezită și un deșert arid. Pukuripo sunt niște creaturi mici, verzui, vesele, cu tinute asemănătoare cu jester. Acestea provin din Pukuland, o zonă împădurită cu munți, morile de vânt și o atmosferă de carnaval.

Postați în fluxul jocului

Teme

,

Distribuie "Dragon Quest X: Mezameshi Itsutsu no Shuzoku Online" unui prieten