1
Notificările mele
Dota 2

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8.7/10 din 34 voturi

Popularitate

69 din 6270 jocuri

Dată lansare

23 Iulie 2013

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Website

Website oficial

Contribuitori

best_henry_2007@yahoo.comMirelomireloMireloLevel 3 - 40

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Joacă gratis Dota 2, descarcă clientul jocului de pe pagina oficială!

Descriere

Dota 2 este un joc multiplayer online battle arena dezvoltat de către Valve și este continuarea celebrului mod Defense of the Ancients din jocul Warcraft 3 Frozen Throne. În mod oficial jocul a fost anunțat pe data de 13.10.2010, prin intermediul Game Informer. Jocul este disponibil prin intermediul platformei Steam și este în faza de testare. Accesul la perioada de testare se poate face cu ajutorul invitațiilor sau prin cumpărarea la prețul de 27,99E, iar după data de lansare jocul va putea fi descărcat gratuit. Dota 2 oferă jucătorului un mod campanie numit Aventură, un mod de antrenament – Solo Practice și Multiplayer.

Multiplayer

Jocul este structurat în 2 echipe formate din 5 jucători. Fiecare jucător poate controla un erou pe care il va delzvolta pe parcursu jocului, scopul jocului fiind distrugerea bazei inamice și protecția bazei lor. Bătălia se duce pe 3 linii dar și în junglă unde eroi se pot bate cu creepi, mobii din pădure, dar pot plănui ambuscade pentru eroi inamici. Eroii sunt clasificați în 3 clase specifice, forță, agilitate și inteligență. După ce jucătorii se dezvoltă aceștia se pot unii pentru distrugerea BOSS-ului denumit Rochan, odată ucis acesta oferă bani, experiență dar și un obiect unic. Eroul poate fi dezvoltat pana la nivelul maxim 25. Într-o echipă organizată jucătorii își pot alege roluri precum support, tank, carry și își vor alege eroi care se pot complementa între ei. Odată cu creșterea în nivel eroii vor debloca anumite abilități și le pot îmbunătăți până la gradul 4 sau să își mărească statusul cu ajutorul punctelor de talent. Prin uciderea forțelor inamice sau distrugerea de turnuri și clădiri, jucătorul primește bani care îi poate folosi pentru cumpărarea de noi arme, echipamente, consumabile, unele așa de importante încât pot să întoarcă soarta jocului.

Cum este un joc Valve, există posibilitatea cumpărării de anumite obiecte atât din joc de pe magazinul oficial dar și vinderea sau schimbul de acestea între jucători prin intermediul Steam Workshop/Steam Trade, obiectele putând fi și vândute pe bani reali, care pot fi utilizați ulterior pentru achiziționarea de noi obiecte sau de noi jocuri.

Coduri

Dota 2 dispune de coduri, vezi lista completă a acestora și cum le puteți activa.

Imagini

Imagini Dota 2
Imagini Dota 2
Imagini Dota 2
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Dota 2" unui prieten