1
Notificările mele
Doom

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8.6/10 din 64 voturi

Popularitate

107 2 poziții

Dată lansare

13 Mai 2016

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , ,

Website

Website oficial

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Doom (PC)
la doar
76 lei

Descriere

Cea de-a patra parte din cea mai faimoasă serie FPS din istoria industriei de jocuri video, Doom, creată de id Software Studio în 1993 se întoarce. De atunci și până acum, promisiunea rămâne practic neschimbată, jucătorii preluând controlul unui mic comando ce trebuie să lupte împotriva hoardelor de demoni din Iad, ce se trezesc într-o bază militară de cercetare, ca urmare a unui experiment eșuat. Spre deosebire de al treilea joc, ce a inclus numeroase elemente horror, Doom se concentrează pe o acțiune rapidă, mergând astfel spre rădăcinile seriei. Eroul a învățat unele noi abilități, incluzând spectaculoase încheieri, făcând gameplay-ul ceva mai brutal. Unul dintre punctele cheie ale seriei îl reprezintă modul multiplayer, de această dată fiind îmbogățit cu ajutorul uneltei intitulate SnapMap. Aceasta le permite jucătorilor nu doar să creeze hărți și noi locații, dar să-și creeze și propriile moduri de joc, pornind de la lupte cooperative, lupte împotriva hoardelor de inamici sau de ce nu clasicele Deathmatches.

Imagini

Imagini Doom
Imagini Doom
Imagini Doom
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

tomsa_adrian88@yahoo.comMosu3Pro - 18 Decembrie 2016 - in pagina produsului Doom

Foarte buna campania jocului, perfecta pentru un joc marca DOOM, dar multiplayerul nu are nici o treaba cu DOOm in afara de decor, ma asteptam la altceva. Totusi este un joc bun!

alexfusarau@gmail.comAlexFusarauAlexFusarauAlexFusarauLevel 16 - 676 - 19 Noiembrie 2016 - in pagina produsului Doom

Compania ID Software a încercat să renască popularitatea jocului în 2004, când a lansat Doom 3, un joc impecabil din punct de vedere tehnologic, dar căruia i-a lipsit violența psihotică a jocurilor anterioare. Acum se pare că au revenit pe calea cea bună, pentru că au creat un spectacol tehnologic și, în același timp, un haos sângeros.

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului Doom

Distribuie "Doom" unui prieten