1
Notificările mele
Doki Doki Majo Shinpan!

Social

Dată lansare

5 Iulie 2007

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Doki Doki Majo Shinpan! (numit Doki Doki Majo Saiban până la scurt timp înainte de lansare) este un joc de aventură pentru Nintendo DS, lansat doar în Japonia pe data de 5 iulie 2007. Potrivit lui Amazon, pre-comenzile pentru jocul apropiat de lansare s-au înmulțit cu The Legend of Zelda: Fantoma clopotnita si tactica finala fantastica. În ciuda popularității rezonabile și a vânzărilor care au depășit pe scurt versiunile mai sus menționate, SNK a anunțat că nu intenționează să aducă jocul în nicio regiune din afara Japoniei, deși au lansat o continuare, Doki Doki Majo Shinpan! 2 DUO. Akuji Nishimura conduce o viață relativ simplă până când într-o zi el ajunge abordat de un înger numit Lulu pentru a localiza o vrăjitoare care a infiltrat școala. Vrăjitoarea este însă invizibilă cu ochiul liber și seamănă cu orice om obișnuit. Astfel, Lulu sfătuiește să caute „mărci de vrăjitoare”, care se află undeva pe corpul subiectului. Metoda dorită de a face acest lucru este atingerea lor. Akuji Nishimura: Un elev de vârstă inferioară care se mândrește despre a fi un „băiat rău”. El este forțat să coopereze cu Lulu sub amenințarea de a fi transformat într-unul bun. Anghel Lulu: A fost trimis de către arhanghel pentru a trimite Akuji în misiunea sa. Îl ajută de-a lungul drumului. Maho Akai: O fetiță de 14 ani care este membră a clubului de majorete. Ea are capacitatea de a trage bile de energie.Maria Abe: O avere-telling fata de 14 ani cu ochelari. Are abilitatea de a face poțiuni și de a înființa bariere.Renge Oda: Un retrogradat de 13 ani. Mândria și bucuria ei este „Athena” pe SEN, care este o referință la SNK. Abilitățile sale includ teleportarea și „strănutul de putere”. Yuuma Mochizuki: Un băiat de 13 ani care este spitalizat de cele mai multe ori. Se poate transforma într-un vârcolac. Ayame Midoh: Singura fiică a altarului Shinto, această fetiță de 15 ani are capacitatea de a chema familiari și de a folosi un talisman. Merry Watabiki: Doar 12 ani, această fată poartă întotdeauna un costum de iepuraș poate trage meteori și să creeze explozivi Doppelgängers.Eve Seiya: asistenta școlară de 23 de ani. Abilitatea ei este de a trage bile de energie.Noel Seiya: Arcul-înger care a poruncit lui Lulu. Ea este sora Evei. Ea poate convoca slujnice sfinte, trage bile de energie și are o sabie sfântă. Cawasen Chiyo: Un membru al Maho în clubul de majorete. Reverse-Panda: O panda ciudat de culoare, care poate fi găsită în 100 de locuri pe parcursul jocului.

Viziunea unui artist despre jocul obișnuit.

Modul de joc constă în simpla identificare a suspecților de a examina și de a interacționa. Nu mai e mult, pe lângă utilizarea stiloului pentru a ghida mâinile lui Akuji în timp ce caută marcajul vrăjitoarei fetei. Dacă o fată este descoperită ca o vrăjitoare, Akuji se luptă cu ei și dacă câștigă, ei renunță. Numărul de pandasuri inversate colectate la sfârșitul jocului deblochează diverse bonusuri, inclusiv „Extra Episoade” și un mod Free Witch Mode unde jucatorul are timp nelimitat pentru a-si admira personajele jocului. O reclama intr-un magazin japonez care exclamă: „Look! Breasts!”

Jocul a primit publicitate occidentală, sursele au atras atenția asupra imaginii sale de fete de 12-15 ani în situații sexuale subțiri. Unii l-au criticat drept pedofil, în timp ce alții au afirmat că este o chestiune de deconectare culturală între Japonia și țările occidentale. Fără îndoială, SNK a jucat recursul sexual al personajelor din marketing și marfa jocului și a continuat să o facă cu continuarea sa, Doki Doki Majo Shinpan! 2 DUO.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Doki Doki Majo Shinpan!" unui prieten