1
Notificările mele
DiRT Rally 2.0

Social

Alegerea noastră

Dată lansare

26 Februarie 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , ,

Website

Website oficial

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3492

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

DiRT Rally 2.0 este următoarea tranșă a seriei care vă permite să participați la mitinguri virtuale. Jocul se caracterizează printr-un nivel foarte ridicat de realism. Este responsabilitatea dezvoltatorilor experimentați de la Codemasters, care au dezvoltat în mod constant ciclul încă de la începuturile sale.

DiRT Rally 2.0 este un simulator realist de raliu. Jocul ne oferă ocazia de a conduce una dintre cele zeci de vehicule off-road cunoscute (VW Polo GTI R5, Mitsubishi Lancer Evolution X, Citroen C3 R5, Chevrolet Camaro GT4.R) și să concureze pentru titlul de cel mai bun conducător auto. De asemenea, jocul vă permite să conduceți propria echipă – inclusiv angajarea angajaților și dezvoltarea garajului.

Un model de conducere solicitant ia în considerare factori precum suprafața drumului, vremea și chiar pietrișul, care se acumulează pe anvelope, afectând aderența acestora. Sistemele de suport din lumea reală, cum ar fi controlul tracțiunii, stabilizarea pieselor și ABS, ajută jucătorii în eforturile lor. De asemenea, autovehiculele sunt deteriorate în timpul conducerii și pot chiar să refuze să asculte cu totul. Toate vehiculele pot fi, bineînțeles, reglate, ajustând parametrii specifici la așteptările dvs. Un nivel ridicat al realismului înseamnă că succesul sau eșecul poate fi determinat de o singură greșeală.

Există multe secțiuni speciale care așteaptă să fie acoperite, situate în diferite colțuri ale lumii: în Spania, Austria, Argentina, Noua Zeelandă, Statele Unite și Polonia. Producția echipei Codemasters este autorizată în întregime de Campionatul Mondial de Raliuri de la FIA.

Noutăți

20 October
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "DiRT Rally 2.0" unui prieten