1
Notificările mele
Die for Valhalla!

Social

Dată lansare

29 Mai 2018

Platformă

, , , ,

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , ,

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Die for Valhalla! este un joc de arcade dinamic, inspirat din mitologia norvegiană și din epoca Viking. Ceea ce distinge jocul de alte producții este mecanica „posesiei” – pentru a juca rolul unui războinic Viking, trebuie să folosești puterile speciale de care dispun personajele din joc – Valkyries – și să preia controlul asupra unui corp de Viking . Muri pentru Valhalla! este un debut al unui studio polonez Monster Couch.

Înainte de eliberare, Die for Valhalla! a participat la Square Enix Collective – o inițiativă care vizează sprijinirea dezvoltatorilor independenți inițiate de Square Enix (un editor și dezvoltator de jocuri de renume) – unde a primit 61% din voturile pozitive. După aceasta, a fost lansată o campanie kickstarter pentru a strânge fondurile necesare producerii jocului. Potrivit dezvoltatorilor, crearea Die pentru Valhalla! a fost inspirat de titluri precum Golden Axe și Crashers Castle.

Mecanici

Versiunile de PC si PS4 ale lui Die for Valhalla! sut umplute cu o actiune tipica de scafandru. Esența gameplay-ului constă în lupta împotriva nenumăratelor hoarde de dușmani conduse de șefi puternici. Jucătorii ajung să controleze Valkyries – războinici care plutesc deasupra solului, capabili să atace inamicii cu armele lor eterice. Spre deosebire de legendele care spun, aceste Valkyries nu sunt foarte eficiente în luptă, așa cum se poate ghici cu ușurință, jucătorii petrec marea majoritate a jocului timp care controlează războinicii umani posedați.

Ca Valkyrie, se poate lua controlul asupra pământului, pentru a-și obține abilitățile în eliminarea dușmanilor. Acest lucru poate fi realizat în două moduri: fie prin posedarea corpului unui viking viu, fie prin chemarea unui războinic căzut din Valhalla, ceea ce este posibil datorită pietrelor de mormânt întâlnite aici și acolo. La intrarea într-un corp uman, abilitățile protagonistului se schimbă în conformitate cu clasa pe care o reprezintă războinicul posedat. Un berserker, înarmat cu două axe, poate provoca lovituri puternice în luptă strânsă, în timp ce agitatorul Hunter poate schimba rapid pozițiile și ataca din plin cu arcul. Capricioanele conduse pot prelua controlul nu numai asupra războinicilor vikingi, ci și asupra unor unități inamice și obiecte, cum ar fi butoaiele explozive.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Die for Valhalla!" unui prieten